Visning imorgen?Ny uke og det er MANDAGSfri! Imorgen starter "full" uke igjen og det er faktisk helt perfekt. Jeg skal starte på Lila´s rom nå, nye garderobeskap fra Skapnett kommer på plass snart så det er virkelig bare å starte på det lille prosjektet. Nytt barne kjøkken, gyngehest +++ er handlet inn fra Jollyroom og gjett om det blir utrolig moro å få dette på plass! 

Idag har jeg faktisk vasket og ryddet kjøkkenet, for det så virkelig IKKE ut... Hvordan er det mulig at det alltid blir så skittent, skulle trodd jeg kastet saus og mat rundt i rommet. hihi. Vet dere hva vi skal imorgen da?  Vi skal dra å se på et hus vi kunne tenkt oss og idag har vi sett på noen plasser vi kunne tenke oss å kjøpe noe. Herremin, dette er så skummelt og moro, tenk om vi finner et hus og legger inn bud da?  Jeg som elsker dette huset, det er liksom et hus jeg mente jeg skulle gro røtter i.... Hmm, vi får se, kanskje vi ikke finner noe i år? Sjansen er jo like stor for at det kan skje.....Mitt favoritt duftlys fra Voluspa <3  MOKARA. 


Jeg håper dagen deres sålangt har vært god med dere og pass på å nyte dagen videre. Her er Lila i 110 så jeg må nesten leke litt med henne, vi sees! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits