avslutter etter 6 år.

Hei og hopp! 

Ja, så var nok en landsbursdag over, utrolig hvor fort dette året har flydd av sted. 

Idag har jeg vært på Lilas 3. dag med innkjøring i barnehagen. Dette går altså SÅ fint! Lila elsker å leke med alle barna og det at det kun er små barn på hennes avdeling gjør starten litt tryggere for meg også. Jeg så liksom for meg store barn hoppende rundt hodet på henne, haha.  

Det har vært litt stille her inne de siste ukene, dette er ikke tilfeldig eller noe alvorlig. Ingen har bedt meg dele mindre, jeg har ikke fått kniven på strupen eller møtt veggen. 

Det å blogge er moro, det skal være inspirerende og morsomt for de som leser og for meg som deler. Bloggen min skal ikke være en plattform jeg skal sitte å motta stygge meldinger fordi jeg blir sammen med en mann noen har en formening om. Den skal heller ikke være en plass hvor folk skal sitte å drive heksejakt. Jeg føler alt gr helt ut av spill når slik skjer, det er rett og ikke noe konstruktivt eller hyggelig ved det. 

Jeg har lagt bloggpennen litt fra meg, for å roe ned alt maset som har kommet med alt den siste tiden. Det er alene min egen skyld, for jeg har valgt å dele og trodd at de som leser bloggen ikke trekker det jeg skriver om til å bli noe annet. Når jeg får vite at det sitter folk å følger med på bloggen på en negativ måte kun for å underholde sin egen "normale" a4 hverdag, ble jeg redd. Det er skremmende, nettopp fordi jeg ikke forstår hvorfor de da lese bloggen? Selv leser jeg nesten ikke Norske bloggere, da jeg ikke føler det er noen som "treffer" meg rett i hjertet. Jeg kan titte innom noen flinke bloggere en gang i mellom, men det fordi jeg synes de er flinke. Jeg har sett andre har delt litt om hvordan de føler de blir hengt ut på disse forumene og jeg har selv blitt en blogger som ofte har og til dags sikkert blir det. 

Jeg har besluttet å blogge mer om ting som skjer rundt, og mindre om mitt. Jeg vil fortsette å dele noe, men jeg ønsker pga alt det negative jeg ser nettet har dratt med seg, "roe" det ned. Det koselige ved å dele forsvinner når det sitter noen i en annen ende og snur det til noe negativt og leit. 

For barna min sin skyld og for min egen skyld har jeg valgt å dempe det ned og roe det. Det vil fremdeles bli delt kose hverdagsglimt og turer, men fokuset vil ikke være så konstant på barna mine. Jeg lærer mens jeg blogger og det er jeg takknemlig for. 


Bloggen vil uavhengig av hva folk har hatt av mening til nå endre seg, da den skal få et bedre og fyldigere innhold og mer for hver og en. Jeg har jobbet hardt for å finne temaer som vil falle denne bloggen naturlig og valgt å gå -all in for det. 

Jeg har valgt å ta deres ønsker med videre i utvikling av denne bloggen. Jeg håper dere vil se stor forandring fremover, og at de som lenge har ønsket en forandring/forbedring vil like det jeg skal dele med dere. Jeg kan love masse deilig mat oppskrifter fra middag til dessert. Mote og outfit innlegg, barneutstyr og anbefalinger, interiør og trender , reiser og opplevelser, bryllups og bryllups planlegging, samt at dere skal få ta del i mange spennende jobboppdrag med meg. 

Jeg velger å ta kritkken jeg har fått positivt til meg og jeg håper de som har vært de største kritikkerene, men som likevel har valgt å lese bloggen vil finne noe de liker her inne i tiden fremover. Jeg velger å tro at alt som skjer,skjer for en grunn og dette var ment for å gjøre meg mer bevist i det jeg deler ,og bedre i jobben jeg gjør. Den bloggpennen jeg har hatt i hånden de siste 6 årene legges nå bort til fordel for en ny .Jeg velger å avslutte det som har vært og heller satse på det fremtiden har å tilby ved å forny meg litt. Jeg gleder meg stort til ferden videre med dere, litt mer "seriøs" enn tidligere!  - Ha en deilig torsdag! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits