Familien til eksen har blitt vår familie. <3

Konfirmasjonen til Erling André. 


God søndag! Uff, unnskyld.. Igår tok jeg meg vann over hodet og jeg rakk ikke blogge noe mer - beklager. Sånn kan det gå når jeg har ønske og tro om at jeg skal rekke mer enn jeg gjør.. 

Vi ble ferdig med borddekkingen, det ble så fint! Jeg er evig takknemlig for at det ennå er 4 år til det er Olíver sin tur, for det er virkelig mye jobb og ser fryktelig dyrt ut. 

Imorgen går turen vår hjem igjen, borte bra, men hjemme best!  Vi har hatt det kjempe fint på tur, bare koset oss med alle barna og tatt det med ro. Ann Karin og Roy er i familien til Håkon sånn "biologisk" sett, men det er noe jeg lett kan glemme. Familien til Håkon er rett og slett unike, alle sammnen. Jeg er så takknemlig for at jeg nå 12 år senere fremdeles har et godt forhold til dem, spesielt med tanke på barna. Broren til Håkon Roy og hans kone Ann Karin har jeg fått et veldig sterkt forhold til og barna elsker hverandre. Det er hva man gjør det til selv som betyr noe og Kim blir kalt onkel av alle barna allerede - og Lila strekker armer til tante og onkel som også er hennes faddere. Tenk at familien til eksen har blitt vår familie også<3  Familie er det viktigste i verden, og jeg har nok blitt ekstra familiekjær i graviditeten til Lila. Missforstå meg rett, jeg har alltid elsket å ta vare på familien, men etter reisen min med Lila snudde jeg alt som heter tanker, meninger og følelser på hodet - på en GOD måte. 

La familia  i konfirmasjon <3 Stolt konfirmant! 


 

Imorgen tidlig går turen hjem til Fredrikstad igjen og jeg gleder meg SÅ masse til å dille og dalle litt i heimen... At jeg elsker hjemme vårt er jo absolutt ingen hemmelighet! 

 

Jeg håper dere har hatt en helt fantastisk dag, vi sees imorgen igjen! 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits