Åh, her vil jeg bo!!

Nordens perle. 

 Virkelig , herremin så vakkert Norge er, jeg forstår hvorfor turister besøker oss for fjord og fjell nå. 

Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke har sett så mye av Norge før, selv om jeg bor her. Lille Fredrikstad og Oslo har vært "Norge" for meg, men nå etter alle våre turer til sør og nord er jeg giret på å se enda mer. Turen til Averøy igår gikk over all forventning, ungene storkoset seg og været var på vår side.  

På vei hjem skal vi stoppe enda litt mer, for jeg må UT av bilen for å ta masse bilder.... Forevige øyeblikkene. 

Idag har vi vært en tur i Kristiansund, tittet og følt litt på folkelivet en solrik lørdag! Og gjett hva jeg fikk - SUKKERSPINN! Altså, finnes det noe bedre? Nei.....17. mai - åh, jeg gleder meg bare mer og mer for da skal jeg spise masse sukkerspinn! Jeg er sikker på at værgudene har valgt å være på vår side denne helgen, for vi har ( til tross for litt vind) nytet penværet ute i solen.. Jeg fikk meg til og med en rundtur på Amfi - mor hadde såklart glemt å kjøpe tynne strømper og da hadde jeg en GOD unnskydning til å tittet igjennom alle butikkene der. haha... 

Vel, her skal jeg dekke komfirmasjonsbord til den spreke komfirmanten her i huset - bilder kommer etterpå !! Det blir SÅ fint! 

Skal dere flytte i nærmeste fremtid ? Da anbefaler jeg at dere tar en titt på denne siden her fra Flyttevasksentralen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits