De siste dagene.....Riktig god torsdag, hatt en fin dag? 

Jeg startet dagen før solen stod opp idag, så nå er jeg helt skutt.(!) Den lille frøkna mi har funnet ut at hun blir plukket opp om natten bare hun gråter litt så jeg sover med ei lita frøken i armene hver natt nå. Det er selvfølgelig kjempe hyggelig, men igjen - det er natten og mor er ikke en natt person. Heldigvis sovner hun fort og så lenge hun får lov å sove hos meg, sover hun kjempe godt. Det er nok ikke lurt av meg å ta henne opp, det vet jeg. Jeg tror dette bare er en liten periode, så jeg håper jeg ikke gjør henne for "bortkjemt".. 

De siste dagene har gått i ett fra morgen til kveld.  

Idag gikk dagen inn til Oslo og Art gate.no eller Mester rammer som de også heter. Jeg har beriket meg rundt vakker kunst og hørt historien bak Norges største rammeverksted for privat personer. Jeg må si at dette er et yrke jeg har undervurdert og ikke gitt mye tanke, men nå er jeg rett og slett veldig fascinert og overrasket. 

Her hjemme går dagene sin gang med jobb,barn, idretter, skole, lekser, turer og annet.. Jeg starter å jobbe mer fremover og lillemor skal til uken starte i barnehage. Ja, dere leser rett, det er kjempe rart, vemodig, men vi har vært å hilset på så jeg er sikker på at dette skal gå kjempe fint! Huset har det ikke skjedd så mye spennende med, men ting flytter på seg og det blir til slutt ferdig.  

Igår dro jeg frem vaskefillen etter klokken slo 21:00 og selv om jeg trodde at jeg hadde klikket ga jeg meg ikke før huset var ferdig.. Klokken var kanskje 00:30? Men herremin så deilig det var å stå opp til rent hus idag, nesten litt magisk. 

Nå skal jeg legge begge beina mine på bordet, lade opp batteriene og se på film.. Jeg håper dere har hatt en flott dag? Fortsatt nydelig kveld. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits