To rom og kjøkken.

-Reklame.- 


Om du elsker utsøkt mat, med råvarer av ypperste kvalitet og smaker som virkelig pirrer smaksløkene er To rom og kjøkken absolutt en Restaurant du burde besøke i Trondheim. 


-To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd , fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten de formidler deres lidenskap for god mat og drikke på. To rom og kjøkken samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse.

Vi spiste en fantastisk 4-retters, dette måltidet smakte ikke bare godt, men det var en opplevelse.  

Til forrett fikk vi deilig Pilgrimskjell :


Rett nr to var noe jeg før aldri har prøvd eller spist, men dette var virkelig fantastisk. 

Pannestekt Piggvar. 

Menyen var satt sammen med fantastiske ulik vin og alt av de ulike smakene passet perfekt sammen. 

Til hovedrett fikk vi deilig Andebryst fra Gårdsand. 

Kveldens dyktige og flinke kokk! 

Når de leter etter nye råvarer til deres menyer, henvender de seg  til lokale produsenter så mye som mulig. Det gjør at de har fått god kontakt med noen av Trøndelags beste matprodusenter, både når det gjelder grønnsaker, fisk, annen sjømat, kjøtt, vilt. ost og drikke. To rom og kjøkken liker å vite hvordan råvarene blir behandlet og tar med deres ansatte på besøk til deres samarbeidspartnere for å få bedre innsikt i dette. 

- Gode råvarer kommer fra et rent hav og en sunn jord. Dette er grunnen til at To rom og kjøkken ønsker å yte deres bidrag til dette igjennom deres miljøsatsning.Vi takker så mye for oss og den fantastiske servicen og oppvartingen vi fikk. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale andre reisende og matelskere om å besøke denne flotte restauranten. 


Skal dere besøke To rom og kjøkken kan dere reservere bord HER. 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits