Endelig litt sol..

Igår trodde jeg sommeren var borte for godt igjen, men idag tittet solen endelig frem igjen.Jeg blir alltid like glad når jeg ser solen titter frem og at temperaturen stiger på gradestokken. 

Idag skal barna på trening så vi tok frem en pakke med pølser og lomper og grillet litt. Noe som såklart falt i god jord- grillmat gir MAX sommerfølelse! 
Vi fikk opp en vakker liten huske til lillemor i forrige helg og den elsker hun virkelig. Hun sier ikke et ord, bare sitter å titter og koser seg. Olíver har holdt show på trampolina og Lila har fulgt spent med. *søskenkjærlighet*
Jeg merker det skal bli godt å få ting ferdig her hjemme, det er ikke noe som er bedre enn en ferdig og koslig uteplass <3 Åh, blomster og planter skal plantes med STOR P! Vakre blomster kan jeg ikke få nok av her hjemme og jeg gleder meg stort til å plante ute i hagen også. Akkurat nå bor vi på en "byggeplass" , men om noen uker er nok de meste gjort.  *smiler* 

 

Sett så søt jakke da? Lila fikk før helgen en ny hjemmestrikka jakke av mormor og denne passet dagen idag perfekt. Lett, god og myk, hjemmestrikk er alltid best.

<3 Jeg håper dere får en fantastisk dag og har hatt en topp start på den nye uken !! Nyt dagen videre, vi sees etterpå. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits