Langt -langt borte.

Reklame 

Finner du den perfekte interiør og møbel butikk, spekket full med alt man kan ønske seg! For 50 år siden startet Berge Interiør AS opp, og med over 50 år i bransjen driver eierene av Berge Interiør butikken med stålhånd. Lokalene som er i en gammel stall er virkelig noe for seg selv, her har de drevet i 30 år. 1987 åpnet de dørene i St.Olavgt. 10, og i år kunne de krysse av hele 30 ÅR på samme plass. Berge Interiør AS har alt, salonger, bord, spisestuer, tepper, stoler, lamper, tapter +++ Utvalget er upåklagelig og utfyllende. Berge Interiør jobber tett med kundene sine og har stor tro på personlig kontakt og tett oppfølging. De tilbyr møbelkunder som ønsker hjemmekonsultasjon dette kostnadsfritt. Berge interiør  tar da en grundig gjennomgang av kundens behov og legger frem forslag til skreddersydde løsninger, samt følger opp med rådgiving og montering. 

Merker som Missoni ,Secto, Søren Lund, Vitra, Ygg & Lyng ,String ,Mulberry, Jane Churchill, Designers Guild, dux og mange fler, er merker Berge Interiør har å tilby kunden sine.

Friske blomster pynter hver uke opp butikken, rett og slett prikken over i´n. 


-Butikken går over to plan og er innredet nøye og godt gjennomtenkt. 
Butikken er rett og slett en fryd for øyet og en godtebutikk for de som elsker interiør og møbler. 

Fargepaletten hos Berge interiør er leken og delikat, man blir rett og slett glad og kjempe inspirert når man besøker butikken. 
I underetasjen oppdaget de en skjult mur som de oppdaget ved en vannlekasje, og siden har den fått stå. 
Ulike stiler, for ulike hjem - her er det noe for alle. Berge Interiør AS ligger i Trondheim og er en butikk jeg anbefaler alle som kan til å besøke. 
Dere kan følge Berge interiør HER på facebook, eller se alt det fine de deler på deres Instagram profil @bergeinterior 

Jeg takker masse for besøket og den herlige gjestfriheten jeg ble møtt med, hjertelig takk for at jeg fikk lov og komme. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits