Roadtrip til Trondheim.

Ikveld reiser vi til Trondheim, og det for å besøke to fantastiske plasser, jeg skal nemlig på to jobb oppdrag i den flotte byen! . Første stopp imorgen er Berge Interiør as, og her skal jeg fryde meg i interiør fra jeg kommer til jeg går og kamera er med meg igjennom hele besøket. 

Noen som kjenner til dem ? Vel, jeg skal bruke en hel dag med dem imorgen og dele alt dette med dere, dere kan virkelig glede dere ! 

Jeg gleder meg stort, og ladet batteriene til den lange bilturen ute i solen idag. Det at teknologien har blitt slik den har blitt er helt utrolig. Jeg satt med en sovende liten baby i vognen, midt i solen på stranden og jobbet.. Luksus? Vel, absolutt.! Det var helt rolig rundt meg og nå som vi bor på en masete byggplass om dagen var det ekstra deilig å sitte i stillheten med lyden av sjø som bakgrunn. Lila har fått luftet tærene sine og pillet i sanden, gjett om det var stas! Hun var i hundreogti! 

Været er virkelig fantastisk og idag har vi virkelig nytet det til det fulle! 


Vel, nå skal vi pakke bagene våre, for her skal Lila leveres og de to eldste hentes av mormor... 

Jeg håper jeg ser noen av dere på mitt besøk hos Berge Interiør as for det hadde vært kjempe koselig! Nyt dagen - vi sees! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits