Vi sender bort Olíver.

-Reklame. -


Jeg tror det er både smart og godt for små og store, for dette vil barna huske og for håpentligvis lære masse av. Hva er ikke bedre enn at barnet får en hel uke hvor det skal lære alt mulig? Og det hos noen som vet akkurat hvordan dette skal gjøres. 

Har dere hørt om Forskerfabrikken?  


Forskerfabrikken er en sosial entreprenør som arbeider for at flere barn og unge skal bli interessert i realfag. For å nå dette målet tilbyr de kurs i forskning og teknologi, på lik linje med andre kultur- og fritidsaktiviteter som musikk, dans og sport (les mer om kurstilbudet de har HER )

Olíver skal på Forskerskolen en uke nå i sommer, litt om sommerskolen: 

Forskerfabrikken vil vise barna våre hvor morsomt og levende naturvitenskap og teknologi er! Gjennom en spennende uke på Forskerfabrikkens sommerskole skal Olíver gå inn i rollen som forsker. Der skal han undersøke eldgamle fossiler og lage heftige vulkaner. Han skal forske på morsomme kjemiske reaksjoner, som å få vann til å eksplodere og lage metamorfe karameller. Gjennom en spennende uke på Forskerfabrikkens sommerskole får barn oppleve alt dette og mye mer.

Sommerskolen arrangeres i alle fylker i hele Norge, og er for barn som skal opp i 5., 6. og 7. trinn til høsten. Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder for å sikre seg plass.! Så ikke vent- meld på den lille forskeren dere har i huset. Du kan lese mer om Forskerfabrikkens sommerskole, kurssteder og melde barnet på HER


Forskerfabrikken er opptatt av at realfag ikke skal bli kjedelig og teoretisk.
 Å gjøre eksperimenter er jo realfagenes naturlige uttrykksform. Å se gleden og nysgjerrigheten barna opplever på deres kurs er motivasjonen bak alt de gjør. Barn har gjerne tradisjon for å trene kroppen på fritiden, men det er minst like viktig og gøy å trene hjernen. Morsomt for både små og store. 

Jeg tror det bor en liten forsker i oss alle og etter jeg bestilte hjem en pakke med litt små og morsomme eksperimenter har Mathilde også fått prøve seg litt frem og ønsker å lære enda mer. Min morfar var jo kjemiker, så kanskje Mathilde blir det også? 

Forskerfabrikken kjører nå også en konkurranse hvor man kan VINNE 2 plasser på Forskerfarbikkens sommerskole... 

Følg forskerfarbikken på @forskerfabrikken på instagam og bli med i konkurransen. Les gjerne enda mer om forskerfabrikken på deres nettside HER. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits