Vi er ferdig.

Reklame link. 

Vel, ihvertfall nesten. Kun ett strøk gjenstår på rekkverket, men ellers er vi ferdig og fornøyde. Vi hadde store planer om å bokse inn trappen, lage en bod under, men her snudde vi i siste sekund.  Tegningen vi hadde på boden vi skulle ha under trappen var fin den, men den ville fjerne mye av åpenheten i stuen. Jeg ønsket ikke å få stuen til å virke så mye mindre, for det ville garantert ført til at trappen ble som en boks og ikke et pent møbel og stuen ville da virke mye trangere. 

På lørdagen dro vi litt spontant inn til Ikea og kjøpe et par kommoder. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsket med et par enkle hvite, nettopp fordi det er litt i samme utseende som kjøkkenet. 

Og mer skulle ikke til. To hvite kommoder, en hvitmalt trapp, mørke vegger og tadaaah- vi har fått utnyttet plassen likevel. 
 

Den hvite litt mer "romantiske" kommoden jeg hadde fra tidligere ble flyttet ut i gangen og den lekre sølvkommoden er tilbake i stuen. Den hører liksom hjemme der, jeg setter den ALLTID tilbake i stuen og nå håper jeg den får stå i fred - fri for mine små og store påfunn. 
Itillegg fikk vi ENDELIG opp skoskap! Jippi!! Jeg hater når sko står synelig i alle regnbuens farger, så det å få skjult det litt var akkurat det som skulle til for at gangen skulle se litt ryddigere ut. Vel, ellers har dagen gått sin gang her i huset. Før helgen fikk vi en pakke levert på døren og det fra Forskerfabrikken... Jeg skal nemlig sende mine to små herligheter på kurs hos Forskerfabrikken.no til høsten og dette tror jeg blir stor stas!  Pakken som kom på døren skal jeg vise dere imorgen, men jeg kan LOVE at Olíver og Mathilde synes det var kjempe stas! Kanskje det blir sommerskurs på de også, hmmm... Jeg vet jeg har noe veldig morsomt å dele med dere også, så følg med! 

Det er sjeldent de sitter så konsentrert som de gjorde med dette, så dette er noe jeg kan anbefale alle andre med barn også. 

 

Nyt kvelden videre , vi sees imorgen! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits