Lillevinkel sko.

Reklame.

Norges BESTE skobutikk på nett! 


Husker dere jeg i mars viste dere de fine skoene mine fra Lillevinkel sko?  Det er virkelig det paret jeg har flyttet inn i også, da de er fantastiske for småbarnsmødre på farta som meg. Før elsket jeg å gå med høye heler, men når man er inn og ut av bilen med en liten på armen,ut og inn med vogn og alltid på farten er det å ha gode sko viktig. Det å finne sko som ikke er typiske joggesko å se på, men like gode å gå i er ikke alltid like lett. Jeg forelsket meg helt når venninna mi kom på besøk og hadde disse på til et skjørt, de var kanontøffe og jeg la merket til de med en eneste gang. 

Lillevinkelsko har sko jeg føler kan kombineres til absolutt alt, de er tøffe til skjørt, jeans og joggedress.Modellen finnes også i høy variant,men pga det nå er vår har jeg gått for den lave.For meg er sko det viktigst, har jeg skikkelige sko kan jeg nesten gå med hva som helst.  

Lille vinkel sko har kjent og arbeidet sammen med NUDE of Scandinavia i åresvis,og har for øyeblikket nordens største utvalg av dette merket og egne modeller som kun de selger. ( slik som collage over viser dere.) 

Ved å trykke på bildet under kommer du rett inn på modellen jeg har. 


Skoene er av meget god kvalitet. Skoene har to lag med flott, mykt skinn gravert og produsert i Italia. Innersålen er ergonomisk oppbygget og den er også trykket i skinn, noe som gir en god og stabil støtte til foten. Sålen på skoen er sydd fast til overlæret og er laget av ekte gummi. Den er fleksibel og har dempende luftlommer , dette gjør skoen fantastisk å gå med! 

Her ser dere noen andre farger i modellen jeg har, kule ikke sant? De hvite er mitt siste kjøp nå..Tenk dere disse til brune legger og tøffe skjørt da, kan jo ikke bli annet enn perfekt. 

Trykker dere på bildet kommer dere rett inn på alle de ulike fargene denne modellen har og tilby. 

Lillevinkel sko har som nevnt et bredt utvalg av skoene fra NUDE og hele soritmentet de tilbyr fra NUDE finner dere HER i nettbutikken deres. OVER 147 modeller. 


Jeg anbefaler alle å titte innom Lillevinkel sko for å se alt de har å tilby av ulike merker og varianter. 

Du kan også følge Lillevinkel sko på facebook HER. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits