Homemade Enchiladas med kylling.

Idag tenkte jeg å dele en enkel oppskrift med dere. Nemlig Enchiladas med kylling og hjemmelaget guacamole. 

Du trenger : (4 pers)

Kylling 650 gram,Enchiladas krydder ,Tomatsaus ( to pakker) ,8 Maislomper,Avokado,lime, rømme , kjøp gjerne inn en frisk salat ved siden av. Slik gjør du:

 

Sett ovnen på 180 grader. 

Skjær kyllingen i strimler, gjerne tynne. Stek dem i smør i pannen frem til de får en lys skorpe. Kok opp to poser med tomatsaus , krydder og 2 dl vann. Når dette er kokt opp og kyllingen er ferdig stekt, tar du halve sausen over i pannen og lar det trekke skikkelig inn i kyllingen. 

-Smør en ildfast form med smør. Lompene pleier jeg å varme i sølvfolie et par minutter før jeg bruker dem, det for å få de skikkelig myke og gode å jobbe med. Fyll maislompen med fyllet og revet ost. Deretter legger du dem side om side i formen og tilsetter siste halvdel av sausen. Strø litt revet gulost over og sett den ildfaste formen i oven i 10 minutter. 

guacamole

Mos to avokadoer i en bolle ( såklart innmaten) , del en lime i to og press over saften, finhakk tomat og rødløk og bland dette godt inn, gjerne med litt finhakket hvitløk, salt og pepper, vil du ha den litt sterk kan du finhakke en halv chilli også. Jeg bruker også bittelitt rømme i den. Sett Guacamalen kaldt til den skal severes ( dersom den skal stå litt anbefaler jeg at du legger steinen oppi for at den ikke skal bli missfarget) 

Salat: 

Jeg elsker friske salater, finhakket hjertesalat, tomat, agurk og rødløk. Jeg synes jordbær og melon er veldig godt i salaten og pleier å ha dette oppi også. Gjerne med litt finhakket chilli. 

Dette smaker alltid godt og skuffer aldri. 


Bon appétit! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits