De små øyeblikkene.

......De som du merker du vil fryse, de du ønsker å bevare i hjertet resten av livet, det er de øyeblikkene som betyr noe. 

Idag våknet jeg til ei jente som stod i sengen å pratet med seg selv. Hun stod der så søt, med begge beina tredd inn inn i pysjen og beina på pysjen lå som en slips etter henne. Hun har den søteste lille stemmen, lager de rareste små lyder... Et morgenøyeblikk jeg aldri ville byttet ut med noe.. 

" Er du våken og vil opp, Lila? "

To sekunder etterpå hørte jeg en annen våken jente også... Og VIPS vår dag er statet.... 

Søsterkjærlighet! Jeg tok morgenstellet og Kim ga de frokost. V og Lila skal helst være sammen hele tiden, faktisk helt fantastisk å se på,.

Idag skal V hjem til mammaen sin igjen, merker jeg synes det er kjempe trist at påsken straks er ferdig. Jentene har storkoset seg, og jeg kan vel med hånden på hjertet si at dette har vært en av mine aller beste påsketider også. Jeg har en slik indre ro nå, og det er så deilig og endelig ha det. Mulig det skyldes at jeg har blitt voksen, hmmm ikke vet jeg? 

 

Idag får vi middagsgjester og skal avsted å kose oss på mærrepanna med jentene. Denne påsken har gått så fort , alt for fort! 

Nyt dagen idag, vi sees etterpå.<3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits