I mammas sko....

Det er ikke bare bare å bli stor jente, for det er mange inntrykk som skal tas innover seg. Idag trosset vi vinden og gikk ut, Lila ha fått seg ny jakke og nye sko. Eller... Mine gamle sko fra jeg lærte meg å gå, det er så koselig når ting går i arv. Jeg skal såklart kjøpe nye ubrukte sko til henne også, men idag prøvde hun disse og de satt perfekt på foten hennes. Lila har aldri brukt sko før så dette var nytt, og det gikk kjempe fint. Hun synes skoene var litt skumle, men når hun glemte de litt var det ikke så skummelt lenger. 

Alt skal oppleves for første gang, ting skal tas på og føles på.... Fjellet var kjempe spennende, ruglete og hardt. 


Med litt hjelp går spaseringen helt av seg selv, Lila ville helst gå hele tiden. Jeg lurer veldig på hvordan Lila vil vokse opp og bli, hvordan hun vil se ut med hår på hodet og fullt opp med tenner. Jeg lurer på hvordan hun vil tenke, være og oppføre seg. En ting er ihvetfall sikkert, alle aldre har sin sjarm. 


Nå har vi nettopp fått unna oppvasken og jeg har endelig kommet meg ajour med klesvasken etter at alle sengene ble skiftet på samme dag. Det er så deilig når det er gjort, klesvasken føler jeg blir ekstrem så fort jeg har ventet en dag med å sette igang en maskin. Jeg har jo alltid full kurv med skittentøy uansett. hehe... Jaja, akkurat nå ser det bra ut! 

Dagene og kveldene går nesten i ett, selv når vi bare har fri. Vi ble sittende å skravle i hele kveld med et vennepar som kom på spontanbesøk. Jeg elsker slike spontanebesøk hvor man bare tar frem det man har i kjøleskapet og lager et deilig måltid ut av det. Nå skal jeg lage et skattekart, Olíver og Mathilde har store forventninger til den berømte skattejakten etter påskeegget imorgen.. Tradisjon hver påske, åh... Jeg gleder meg selv også vettu. Nå er det sofa, enda mer tv og ro før jeg skal finne sengen. Jeg håper dere har hatt en nydelig fredag og fortsetter å nyte påsken. <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits