På middag til eksen.

Denne dagen har virkelig bare flydd, og følelsen av påske, kos og maraton med serier sniker seg innpå. Ikveld er det middag, og det hjemme hos min kjære, snille og gode eks mann. Taco- homemade, jeg synes den mannen skulle blitt kokk, for mat er noe han er VELDIG god på og det ligger garantert til familien han kommer fra. Vi har jo to "store" barn her i huset og samarbeidet må vi gå igjennom noen ganger i året, for barna og for vår skyld. Kim er såklart også med, han og Håkon kommer ekstremt godt over ens og det er så hyggelig. Slik skulle alle hatt det, det skulle vært en normal folkeskikk og samarbeide, vise respekt og ta vare på barna sine i fellesskap. Kim og Håkon er heldigvis gode venner og det er ingen selvfølge idag, men alfa o´mega når det går. 


Vel, idag har jeg en anbefaling jeg vil dele med dere lesere. Har dere hørt om appen Flipp? Det er nemlig en app som du kan laste ned å få fri tilgang på hele familiens favorittblader. De tilbyr 50 av Norges mest populære blader og flere kan være pålogget samtidig. ( 5 stk tror jeg) Jeg sitter ALLTID med en sovende baby på armen når hun skal kose flasken og siden det går MYE tid til amming og flaske kos passet denne appen perfekt for meg. Kim som viste den til meg, og at jeg ikke har oppdaget den tidligere er nesten litt rart. haha.. Hadde jeg hatt den når jeg var inn og ut på sykehuset i svangerskapet hadde jeg spart meg for mange laaange ventetimer hvor jeg ikke rakk å kjøpe med meg et blad først, og ble sittende å glo. Jeg viste rett og slett ikke om appen og oppdaget den nå nettopp. Helt genial!  Så er du den som elsker å lese ulike ukeblader slik som meg(?) anbefaler jeg deg å laste den ned på din tlf. Jeg slipper nå å kjøpe hundre ukeblader fremover - perfecto ! Også passer det jo supert i påska uansett hvor man er, tlf er jo noe alle alltid har med.  

Takk gud for at jeg fant deg Flipp! - bedre sent enn ikke... 


Nå skal jeg ta med meg mann og baby til eks mann, finne ut litt videre løsning på hvodan vi skal samkjøre idrett, skole og lekser... Det at mamma, pappa eller ste-pappa rollen blir lettere med årene tviler jeg på- barn krever strammere og strammere linjer og det er ikke bare, bare altså.
 

Nyt kvelden og kos dere!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits