Hjemmelaget påskepynt.

Mandag og tre dager til påske.(!) Noen har kanskje tatt seg fri allerede, kanskje til og med reist på en liten ferie(?). Vel, her i huset reiser de to største til pappaen sin idag og kommer ikke tilbake før om en uke. Åh, jeg merker allerede at jeg savner de, selv om de ikke har reist ennå. Mathilde er hos ei venninne og Olíver leker på rommet sitt, Lila er på trilletur med mormor og Kim og jeg jobber. Vi har de to minste i hele påsken, så vi har laget noen morsomme små planer vi tenkte å gjennomføre med de, men det blir nok mest husarbeid og kos her hjemme tenker jeg. Det har skjedd mye på denne fronten den siste tiden, så å reise bort på en lang ferie nå før sommeren passer dårlig. 

Siden vi skal være hjemme i påsken har jeg begynt litt smått å pynte til Påske, og det har Mathilde hjulpet meg godt med. Mathilde er kjempe kreativ og hun elsker å lage ulike ting. Nå har hun laget påskekylling, malt et par figurer og en liten plante til meg. Det er jo ikke noe som er søtere enn pynten de stolt kommer hjem med, selv om den kan være både fargerik og spesiel. hihi. 
Jeg tør ikke tenke på hvordan resten av huset ser ut nå, for her er det så mye rot og ting som skal kastes at jeg nesten er en smule flau. Sånn blir det med små barn i huset, noe annet hadde vel vært unaturlig. 
Fargen på veggen har mange lurt på, det er i en kritt maling i fargen HAVblå fra Butinox, lekker ikke sant? Vi har malt kjøkkenveggene med den og jeg er så fornøyd med den, jeg simpelthen elsker blåfargen og gladfølelsen den gir meg. Vi har ikke bare malt kjøkkenveggene, eller husveggene på utsiden, her inne har vi virkelig tatt tak og bilder kommer. Ærlig fortalt er all jobben vi har gjort inne MYE av grunnen til at rotet har kommet frem også, sånn går det. Nyt mandagen, vi sees etterpå og GOD påske til de som har ferie - NYT NYT NYT! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits