Vi jobber nå sammen !

God kveld i stuen, fredag og helg! 

Idag har jeg vært skikkelig sliten, sånn at begge beina har gjort alt annet enn å samarbeide. Noen som forstår hva jeg mener? Vi gikk nok MANGE mil når vi var i London, det var så mye å se på og veldig lange strekninger mellom alt.  Jeg tok meg i å skulle bli bedre med turgåingen her hjemme også, hvorfor skal jeg ta bilen hele tiden? Bare tull, rett og slett. 

Idag kom den nye vognen til Lila også, hun har en topp vogn i Emmaljunga vognen,men jeg har nå fått en enda lettere en også for litt annen bruk- imorgen henter vi den! wiiiiii! Også er det greit å ha to vogner når Kim har datteren sin på besøk også, alt er lettere når vi har dobbelt. Når jeg nevner Lila, vet dere hva? 

Lila har begynt å gå rundt bordene nå, hvor ble den babyen av liksom? Hun er så fin, så fin og jeg forstår rett og slett ikke hvordan et lite menneske kan bli så rar, så vakker og så perfekt(?). Hun har fått så sterk personlighet og er så aktiv at det nesten er litt skummelt. Den lille kroppen, men full av muskler. To bittesmå tannebisser, 8 deilige kg og det lysebrune håret hennes bak i nakken, det er UMULIG for meg som hennes mor å ikke være super stolt, slik som jeg er av de to eldste. Mammarollen gjør deg tussete... Vel, vel... Det har jo skjedd litt siden sist da, dere. Kim og jeg har vært kjærester i et helt halvt år. Tenk dere det, et halvt år med den mannen, jeg tror det nesten ikke selv.  Han er alt annet enn hvem jeg trodde jeg skulle ende opp med, men jeg har det bedre enn jeg hadde turt å drømme om også. 

3.4.17 var datoen vi kunne krysse av 6.mnder i kalenderen, og jeg tror at jeg snakker for oss begge når jeg sier at vi har et veldig innholdsrik halvår bak oss. Veldig mange har vært negative til oss, det er det ennå, men jeg tor det skyldes at jeg er meg. 

Kim er snill, han er omtenksom og veldig morsom, jeg ler alltid godt med han og det går ikke en dag uten at latteren trer ut. Akkurat nå ligger han på sofa´n å sover, det ser utrolig fristende ut. Jeg har lest mye stygt om han og jeg synes at det er leit hvor mye stygt folk spyr ut i påstander, så lenge de ikke vet noe korrekt og sikkert. Kim sitter ikke bare på sofaen i bokseren og ser på meg, for vet dere hva? Vel, vi jobber sammen 100 % (syklene kommer i tiillegg) og jeg har nå endelig fått to ansatte, vi tar jobben vår VELDIG seriøst og derfor er jeg svært nøye på hva jeg viser frem til dere av det vi gjør fremover også. Mer om jobben senere, nå skal jeg prøve å få mannen opp i sengen, og sove noen timer selv. Imorgen kommer malerene og skal male ferdig i huset, om 1,5 mnd kommer snekkerne å ser på boden som skal bygges om og vinduene skal byttes ut.. Om vi gleder oss! Vel, nok et "tullete" innelgg fra meg,men det blir litt sånn når man er overtrøtt...

 

Nyt kvelden! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits