En deilig kombinasjon..

Havblå er svaret. 

God mandag! Så var det ny uke og nye muligheter. Jeg har vært skikkelig dårlig på å blogge de siste dagene, men det skyldes helt enkelt at ungene har vært syke og jeg har derfor måttet være til stede for dem 24/7.  Uff, det er vel ikke noe som er verre for mammahjertet enn å se barna sine syke?  

Siden sist har det jo skjedd litt her hjemme, vegger er malt og det er SÅ fint så fint! Kim og jeg elsker blått like mye og dette har resultert i mange lekre ton-i-ton blåfarger i huset. 
På kjøkkenet har vi malt veggen i fargen havblå fra Butinox, en farge jeg har fått skikkelig sansen for. Den inneholder 60 % sort så den er veldig delikat og ren. På veggen har vi malt med kritt malingen til Butinox, nå kan man nemlig male i akkurat den fargen man ønsker med krittmaling og dette er litt ekstra moro synes jeg. 

Fargen er delikat og fikk frem de hvite store listene veldig godt! Jeg synes personlig fargen var DRIT lekker ( beklager språket) og jeg blir rett og slett glad av å se på den. Kjøkkenet kom også bedre frem og virket ikke så "platt" og kjedelig med litt liv på veggen. Håper dagen deres har vært fin og god, nå skal jeg snart lage hjemmelaget hamburgere - nam nam! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits