Nå skal den selges!

God kveld i stuen. 

Idag har vi fartet land og strand og vi har ordnet med prosjekt garderobeskap. ENDELIG dere, endelig!! Nå er det i boks, vi får alt slik vi ønsker og nye løsninger har kommet frem ettersom vi har vært i gang. Gangen har fått en ny farge, trappen mangler ett strøk, huset på utsiden males av malere og vi har overraskende nok bestilt oss ny sofa. Jada, dere leser rett, så gale har vi vært. 

Salongen i stuen er perfekt, absolutt ikke noe å utsette på den, men vi har funnet en vi liker bedre og som vil passe bedre inn i den lille stuekroken. Liten sofa har vi ikke valgt, ingen mindre salong akkurat, men en anne type.... Vi har heller ikke skiftet stil, bare gjort den ENDA bedre. Salongen idag er fin og god den, men den har ikke den komforten vi ønsker til den bruken vår salong har. Så nå får dere ROPE ut om dere trenger en linsofa fra Home&cottage, vi selger den for 8000,- og den er mer enn halvert i prisen, da den er i 100 % lin. 

Denne gangen skal jeg ikke vise dere salongen før den står plassert i stuen vår, og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle glede meg så mye til en sofa. Sofalykke på sitt beste, jo- mer kommer. Om jeg ikke husker helt feil har vi bestilt spisestuesofa også, en som passer perfekt på plassen den skal stå. Siden skjenken har forsvinnet har muligheten åpnet seg for en spisestuesofa- JIPPI! 

Som dere forstår, vi fornyer oss, ikke mye,men litt. Kim vil ha Hampton stil og jeg er litt mer hampton-bohem, så vi får se om vi kan møtes på midten.. Nå som vi begge har nøkkel til hus døren.. 

For ett år siden bodde jeg jo her... Det er så rart å tenke på forskjellen. Det er ett møbel her i huset Kim elsker, faktisk enda mer enn meg og det er spisestuestolene. Så enn så lenge, de blir enda stående. Nyt kvelden, vi skrives! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits