Perleplassen for et drømmebryllup!

Reklame / besøk. 

Stand Hotel Fevik

Et brennende positivt smil, en god følelse og et fantastisk sted er hva som møter deg når du går inn døren på Strand Hotel FevikJeg har opp igjennom årene hørt mye om sørlandet, men personlig har jeg selv ikke opplevd det. Etter at jeg traff Kim har jeg sett mer av sørlandet enn jeg hadde på mine 27 år før og helt ærlig, jeg ELSKER det! 

For å avsluttet den fantastiske sørlands turen vår, tilbringte vi en sist dag og natt sammen i romantiske og fantastiske omgivelser på Strand hotel fevik. Vi dagdrømmer om mye og sa begge at dette er plassen å ha et bryllup! Når vi kom var det et annet par som hade giftet seg der dagen før og etter å ha tittet igjennom bilder så jeg det ene drømmebryllupet etter det andre i sanden på stranden. Kim har sagt hundre ganger at strand bryllup er det han ønsker, men jeg har ikke forstått det selv før nå. Strand bryllups hos Strand hotel Fevik hadde vært helt perfekt! Tenk å gå ned her, til mannen i livet sitt og si ja med sanden mellom tærene og bølgende slående opp mot stranden... *drømme drømme* 


Hotellet ligger med en nydelig strand med klart blått vann og kritthvit sand, det er rett og slett en perle! 

Til middag fikk vi en fanastisk tre-retters, som bestod av fiskesuppe, NYDELIG biff og creme brulé . Måltidet var rett og slett magisk og jeg tør påstå å si noe av det beste VI har spist før. 

Hotellets suitte var det heller ikke noe å si på, og at den var innredet med Riviera Maison gjorde så mitt hjerte eksploderte i kjærlighet, samt at vi fikk fantastisk sjøutsikt! 

Jeg sverger jeg kunne sittet slik for bestandig. 


Sjekk det skapet, jeg skulle øsket jeg hadde kunnet tyllet det med meg hjem. Vi våknet til lyden av sommer, til solen som stod opp og til deilig babylyd fra siden. 

Alt i alt er dette en plass jeg håper alle på et tidspunkt vil oppleve, for det er rett og slett en fantastisk plass! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits