nummer 1 for det lillle ekstra. Gardin studio AS.

Reklame / besøk. 

Har du drømmehjemmet eller hytten, men mangler det lille ekstra?  Vel, da er Gardin Studio AS plassen for deg. 

Jeg var på fredag å besøkte de flinke damene som hver dag jobber hardt for å gi kundene sine akkurat det de vil ha, prikken over ién. Imponert og giret ble jeg i det sekundet jeg stod innenfor dørstokken, en varm og god mottakelse er hva jeg fikk.  Det var bøker på bøker stilt opp med ulike tapeter, fra enkle BORGE tapeter til lekre tapeter fra JAB. Utvalget var enormt og tekstilene stod til hele utvalget. Farger i alle regnbuens farger kunne de tilby, alt fra det sarte og enkel til det røffe og moderne. Her var det rett og slett umulig og ikke finne noe, uansett hvilken stil man har. 

Bare se så mye fint <3 Gardin Studio AS er et gardin interiør arkitekt firma som har spesialisert seg på gardiner, gardinoppheng og innvending solskjerming. De har i tillegg til dette et STORT utvalg av tepper som kan bestilles på mål samt en rekke kjente leverandører på tapter. 


Det finnes et hav av ulike stilarter og materielvalg og da er det ingen hemmlighet at det er ekstra godt å få god veiledende hjelp. I hele prossese tar Gardin studio hensyn til kunden sitt behov og legger til rette for fine kombinasjoner som garantert gir hjemmet til kunden et personlig preg. De kommer hjem til kunden, måler, bergner, syr og monterer. Hos Gardin studio jobber en interiør arkitekt og flere dyktige interiør konsulenter. Dette betyr at de som firma tenker helhetlig, hjelper med farge sammensetninger samt interiør utrykk og stiler. 

Jeg lot meg inspirer masse selv og fikk bestilt mine etterlengtede liftgardiner til gutterommet, badet og kjøkkenet. Trendene videre for 2017 er jord, luft og vann, nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen. Derfor vil det bli MYE blått, grønt og brunt med masse natur inspirert print å se fremover.  


Noen av de som kom innom var flinke elever fra Tangen vidregående skole, de skulle bli alt fra arkitekter til produsenter. 

Jeg takker for meg for denne gang og anbefaler alle som er på jakt etter gardiner, solskjerming, tepper eller tapeter om å ta seg en tur innom Gardin studio as. 

Nytt for dem er at de nå har en nettbutikk de nå selger mange av deres produkter HER. Der kan dere finne et stort utvalg av tekstiler, tapeter og lekre gardinstenger. Alt kunden ønsker skreddesydd hjelper Gardin Studio til med! 

Tusen hjertelig takk for gjestfriheten, lunsjen og all inspirasjon dere har gitt meg! 

Noen av levrandørene de tilbyr er følgende: 

Pluss mange -mange flere. 

NB! Gardin Studio AS er nå også på instagram og vil dele en rekke inspirasjonsbilder, tips til trender og ideer innen interiør.  FØLG --->@gardinstudio og la deg inspirere. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits