Vi flytter til sørlandet.

Tante Rikke og Lila. Det er ingen hemmlighet at Kim og jeg er spontane, og vi gjør gjerne ting litt på sparket. hehe... Akkurat der er vi helt like, for ingen er mer spontane og rare enn oss. 

Idag har vi vært i dyreparken, på ikea og Sørlandssenteret... For en dag og herremin så sliten vi er i beina. Jeg er rett og slett helt pumpet etter dagens farting,men moro har det vært! Dagen har vært helt perfekt, vi har virkelig storkoset oss fra vi stod opp til nå. Jeg går bare å smiler, smiler fordi vi har en så flott familie på begge sider og vi koser oss like mye hos alle. <3  Jeg var helt ærlig litt redd i starten, det er ingen hemmlighet, men nå...Åh, herreminhatt så glad jeg er. <3 

Lila er idag 7.mndér, tenk dere det, 7 mndér med denne lille deilige jenta. *klypermegiarmen*  Vi er så heldig og snakket om det istad også, vi har fantastiske unger, en vi koser med absolutt hele tiden, familie vi på begge sider har knyttet sterke bånd med og sammen har vi det helt utrolig bra! Jeg føler meg så heldig altså, jeg får ikke sagt det nok. <3 Dagen har gått så fort idag, men det er jo et godt tegn, er det ikke? 

Til sommeren flytter vi ned til sørlandet og tar ALLE ungene med oss for en uke eller to. Gjett om vi skal kose oss da, planene har vi allerede lagt oss. Da blir det å oppleve sørlandet på sitt beste, med masse deilig grillmat. *namnam*. 


Vel, her får jeg avslutte, vi skal titte på en sydentur nå. Vi tenkte å ta oss en kjærestetur til Hellas i Mai, men hvor skal vi velge? Vi skal ha med oss kun Lila, så vi er ikke avhengig av et typisk familiehotell.. Tips? 

Vi skrives vakre - nyt lørdagen! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits