Event og hundre unger i hus!

Reklame. 

God søndag godtfolk! Igår tok jeg meg "fri" og det var SÅ deilig! Vi har hatt alle ungene denne helgen, og selv om det alltid er veldig koselig skal jeg ikke nekte for at det er veldig godt å ha en uke til å "lade opp" på igjen når de er hos pappaen og mammaen sin på andre siden. Den siste uken har vært over gjennomsnittet full og med tre barn her på fulltid 50 % og fire 30% kan jeg  ikke annet enn å bøye meg i støvet til de som faktisk har fire barn på heltid. Olíver og Mathilde går på trening tre dager i uken og Lila har vært speedy hele uka. Hun har knekt koden på å dra seg oppover bord, puffer, tepper.. Hun er under bordet, mellom stolbein, under trappa, mellom salongen og bordet, ja generelt over alt! Jeg har en følelse av at hun vil komme til å ha rakett i stumpen i hele oppveksten! hihi..

Vel, så over til overskriften - Gardin Studio. Den kommende uken reiser vi til Kristiansand og blir borte 4/5 dager - gjett om vi gleder oss! vi skal på to oppdrag og i tillegg besøke familien vår. Jeg gleder meg sånn, for jeg skulle gjort hva som helst for å ha familien til Kim boende i nærheten. 

Første stopp er Gardin studio på fredag 24.3 og i den forbindelse vil jeg invitere alle dere også! Jeg kommer og skal være der fra kloken 12-17 og jeg håper noen fra Kristiansand velger og komme å ta en titt, la seg inspirere og få gode tips og ideer for interiør i tiden fremover. Litt om Gardin studio. 

Gardin Studio AS er et gardin Interiør arkitekt firma som spesialiserer seg på gardiner, gardinoppheng og innvendig solskjerming. De har også et stor utvalg av tepper som bestilles på spesial mål, og tapeter fra flere kjente leverandører. Hos Gardin studio jobber en interiør arkitet og flere interiør konsulenter. Det betyr at de tenker helhetlig, hjelper deg med fargesammensetninger, interiø, utrykk og stiler. Det finnes et hav av ulike stilarter og materielvalg, og da er dert godt å få den hjelpen som er rett for deg og dit hjem. Gardin studio holder seg alltid oppdatert innen deres produktområder. I hele prossesen tas det hensyn til kundens behov. De er helt råe til å legge til rette for fine kombinasjoner som gir hjemmet til deg som kunde et personlig preg. Gardin studio kommer gjere hjem til kunden og tar mål, beregner, syr og monterer. Hovedsett retter de seg mot privat marked, næringslivet og offentlig institusjoner. Nytt for dem er at de nå selger deres produkter på webshop. Her kan man finne et stor utvalg av tekstiler, tapeter,og gardinstenger, og det er mulig å få skreddesydde gardiner, puter,sengetepper -helt etter egne mål og ønsker. 
 

Gardin studio vil sette opp en event på facebook imorgen og jeg kommer til å dele den her så de som ønsker kan melde seg på!

 

Nå skal vi i busdag, nyt dagen alle vakre, vi sees! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits