Fargen som skinner...Lilla, eller gammel skygge lilla meg litt grått preg er en fantastisk farge som finnes på blomster som tullipaner og hortensia overalt jeg går nå. *love it* 

Idag har jeg jobbet med interiør veiledninger og satt opp to nye besøk i april. Det er så mange flotte plasser vi skal få være så heldige og besøke fremover. Jeg har satt opp en liten reiseplan og jeg klør virkelig i hele kroppen etter å starte turen. Vi skal innom Norges vakreste hoteller, oppleve kulturisk mat på sitt beste, vi skal besøke interiør butikker som er spesielle i hvert fylke og oppleve norsk natur og reisemål! Denne bloggen skal være med på hele reisen og jeg har gledet meg stort til å fortelle dere om det!  Reisen skal vi ta sammen og jeg håper å fremme butikker og plasser ikke alle vet om. Dette kommer til å bli en reise jeg som blogger er sikker på at vi bli spennende for alle, uansett om de liker interiør, kultur eller familieliv. Ellers har jeg hatt Lila hjemme fra dagmammaen sin idag, så jeg har hatt min minihjelper med under bordet her. hihi..... Hun er riktgnok mest opptatt av ledninger og små detaljer hun kan pille på, så fortsetter dette tempoet må jeg finne en lekegrind til henne. Når jeg logger ut i ettermiddag skal jeg ta helg fra mailen frem til mandag,og kun kose meg med bloggen. Det er noe eget med sånne helger og de skal jeg bli flinkere til å ta godt vare på. 

Her skinner solen og jeg håper den også gjør det hos dere ! 

 

 

 


Jeg MÅ takke dere for så fantastiske tilbakemeldinger jeg ha fått på mitt innlegg igår. At så mange skriver så mange flott ord om den vesle lille jenta mi varmer mammahjertet mitt helt inn til hjerteroten. Det at VI har så mange flott lesere av bloggen og følgere på instagram er så hyggelig. Det er dere som gjør at jeg vil fortsette til internettet bryter ned og verden stopper opp. Tusen takk alle vakre snille. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits