Enda en baby.

Inneholder reklame lenke. 

God kveld alle vakre! Jeg nevnte så vidt i forrige uke at Kim har gitt meg en veldig veldig fin gave, og gjett om jeg har gledet meg til å vise dere denne- ikke bare nevne den for dere. 

Jeg fylte mandag 20. februar, men siden de ennå ikke hadde kommet lot gaven vente på seg. Forrige uke kom denne på døra mi og jeg fikk jo såklart den hvite jeg fleipet å sa at jeg ønsket meg. Nå er bilen vår hvit og bilen jeg hadde før det var også hvit, så at det er fargen jeg ønsket er kanskje ikke så rart? hihi. 

Dette er rett og slett den nye babyen min, ingen over- ingen ved siden. Tror det lyser stolthet av meg herifra til månen. 

Olíver synes jo den er døds kul og skulle ønske han var gammel nok til å kjøre den.. Enn så lenge må han være fonøyd med å sitte på fanget mitt for et bilde. hihi ... ( NB! alt kjøretøy burde man bruke hjelm på, selv jeg) Kim selger disse HER og har dere spørsmål er det bare å sende han mail på mailen oppført i annonsen. El- sykkelen selger han i fargen sort og hvit, og begge er dødskule! 

Nå skal vi spise en sen-sen middag, ha en deilig kveld da,dere! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits