Hennes lille stellekrok.

God ettermiddag. Kjenner dere en bedre følelse enn et nyvasket hus, rent på sengen, fult kjøleskap og kun et par maksiner fra tom skittentøyskurv? Det gjør nemlig ikke jeg.! Nå har jeg gått igjennom tøyet til Lila, og det var nesten litt trist. Herremin så mye hun har vokst ut av, når ble hun så stor? Jeg føler denne babytiden går altfor fort, gjorde den det sist også? Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne holdt henne liten litt lenger, men det går jo ikke. =( Vel vel, jeg må bare avfinne meg med det, enkelt og greit. 

På badet har jeg satt stellekommoden hennes, før stod den på rommet, men siden jeg liker å buke vasken når jeg skal skifte bleier på henne synes jeg den stod plassert på feil plass. Endelig har vi litt benkeplass til å brette, samt stryke tøy over maskinene. Stellekommoden er jeg veldig glad i, og jeg synes den ble kjempe fin på badet. Passet rett inn. <3 


Badet er jeg veldig fornøyd med, selv om noen ting ennå mangler.. Tid sier jeg bare, tid. Det er heldigvis ikke store greiene, men det er utrolig enkelt å bli litt "treg" på å løfte fingeren når man først er på plass. 

Det positive med å ha vaskemaskin på badet er at man blir skjerpet, skittentøyet blir tatt med en gang og hoper seg kanskje ikke opp på samme måte. Selv om jeg skulle gjort hva som helst for et STORT vaskerom i huset. 

(Liftgardnen skal jeg ikke beholde, men jeg måtte henge opp en som kan trekkes ned til jeg finner den jeg vil ha) 


 


Nyt tirsdagen videre, nå skal jeg hente hjem lille Lilamor, Olíver og Mathilde, vi skrives! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits