Hotell feeling.

God mandag! Ny uke allerede, og denne uken er jeg mer enn klar for å sette tidsfrister , lage nye avtaler og planlegge enda mer hus og hjem. Der kjenner meg, jeg blir jo absolutt aldri ferdig, for det er ALLTID noe som kan ordnes, gjøres og danderes.  *elsk* 

Vi har nå gjort klart så kun en nettpinne mangler til tvén så er vi klare for å innta morgenkaffen, god morgen Norge og roen i sengen hver morgen. Jeg har sånn smått begynt å titte på hus også.. Jada, jeg vet , jeg har sagt vi skal bo her til evigheten, men vi ønsker virkelig et større hus med tiden ( sier ikke at dette skjer med det første) og ønsket er å bo i en blindgate, gjerne ikke så tett med neste nabo. *drømmedrømme*  Det å drømme er ihvetfall gratis og det er lov, men ønsket er å realisere drømmen om noen år ihvertfall. Som tidligere sagt, dette hjemmet skal bli ferdig og bebodd lenger av oss først. Kanksje det aldri skjer at vi selger her også, vi får se - tiden får vise.  

Det som skal realiseres er å få tatt ibruk tvén på på soverommet, akkurat DET skal skje , så får resten komme senere. Hotel følelse på soverommet kan man jo ikke akkurat takke nei til... 


Hadde vi klart å få et fjerde soverom på huset hadde det endret alt helt, for da hadde vi tatt i bruk Lila sitt rom og gjort det om til en  garderobe og som damer flest er ikke det noe jeg hadde takket nei til.

Nå skal sant sies at jeg virkelig ELSKER dette hjemmet, det er lunt, stilrent, nytt i alle rom og det er akkuat slik jeg ønsket å få det. Den lille verandaen på utesiden av soverommet har jeg lyst til å kjøpe en søt liten god stol til hvor jeg kan sitte å nyte kaffekoppen når sommervarmen melder sin ankomst. Jeg håper dere har hatt en sålangt tipp-topp start på dagen! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits