Kan tiden gå litt saktere?En helt vanlig lørdag og vi startet den med kos, som vi alltid gjør. Idag bestemte vi oss for å ta lunsjen i byen, etterfulgt av en liten spasertur i solen. I solen er det helt fantastisk, men skyggen er iskald ennå, det er som dag og natt. 

Lila sitter alltid tent som et lys i vognen, det er nok spennende å se alle de ulike menneskene som paserer forbi. Veldig mange stopper opp også å snakker med henne, det er noe hun synes er ekstra stas, oppmerksomhet får hun aldri nok av. Noen synes det blir mye babyprat på bloggen, men jeg kan ikke noe for det jeg er så forelsket i henne at det er rett og slett umulig og ikke vise henne frem. De søte blå øynene, de vakre myke skinna og søteste lille trutemunn, jeg eksploderer i stolthet. Hun er så liten, men likevel så kvikk, så våken og så med. Hun er håpfull, snill og alltid like nysgjerrig på det minste. Tenk at hun er 6,5 mnd, jeg forstår ikke hvor disse månende har blitt av, samtidig som jeg føler jeg har elsket hver og en dag. 

Tiden kan vi ikke sette på pause og jeg tror det er er bra, selv om jeg skulle ønske jeg kunne gjøre så den gikk litt saktere... 
Idag skal vi se på MGP, spise biff og godis til vi sprekker, en sånn lørdag er hva jeg liker å kalle en perfekt lørdag. 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits