fornøyd.

Turen ble idag gjennomført i sol og deilig vårvær. Tenk når vi bare kan ta på oss en tynn jakke og gå lange turer, begynne å grille ute og kose oss.. Jeg kan fakitsk nesten ikke vente...

Kjærestepar på gåtur. Vakre lille solstråla vår. <3 Jeg har de siste ti dagene fått veldig mange spørsmål på leppene mine, spesielt mange spørsmål tikket inn når jeg valgte å skrive med korte ord at jeg har fikset leppene mine og "hevet" blikket. 

Jeg har alltid slitt med "skjev" overleppe og aldri blitt fornøyd når jeg har fikset dem. Jeg har gang på gang prøvd meg frem på en haug av anbefalte plasser, men hver gang har jeg ent opp med "dolly" lepper og det har gjort meg til dels flau... Jeg hadde nesten tenkt til å gi opp for jeg orket ikke å stikkes i for et "dolly"resultat igjen. For meg handler det ikke om å få STORE lepper, men en formet og pen leppe som er symetrisk. 

Mange tror sikkert jeg lyver, og av den grunn ønsker jeg å vise dere før og etter bilder så dere skal forstå at dette handlet mer om form og symentri for meg enn størrelse og ml som fyltes inn. 

Før: 

Her ser dere selv hva jeg snakker om. Min høyre side av overleppen min har alltid vært skjev og tyngden har ligget som et "nebb" på midten av leppen min. NÅ:Jeg har valgt å ordne leppene mine hos cmc-youth factory. Ikke bare synes jeg det er trygt å gå ditt fordi cmc Youth factory har mange år bak seg som sykepleier, men cmc Youth Factory er veldig opptatt på å gi kunder 100 % fornøydgaranti og et natrulig resultat. For cmc youth factory er dette svært viktig og veldig avgjøreden for at de skal bli fornøyde med det de har utført.. Hundre % fornøyd garanti betyr at Cmc-youth factory er ikke fornøyde før du som kunde er det. Cmc Youth Factory er nøye, presise og best av alt, opptatt av at kundene skal få et så naturlig resultat som overhode mulig.. Jeg har vært tilbake (etter deres ønske) en gang for å jobbe videre med formingen av leppen min, det fordi jeg som nevnt har veldig skjev og usymetrisk overleppe som har krevd litt jobb. Jeg har for første gang gjevn , rett og symetrisk leppe og kunne faktisk ikke vært mer fornøyd.  

Jeg kan helt ærlig anbefale cmc - youth factory på det sterkeste - og det uten å være sponset eller annet. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits