Hennes første ord.

Hei og hopp alle sammen! Så var det snat helg igjen da, fy SÅ fort dagene går. Kim dro til Tallinn forrige fredag og kom hjem mandag, at det er en uke siden er helt utrolig. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne satt klokken på på stopp for ikke bare går ukene fort, men Lila blir bare større og større. Igår var jeg på helsestasjonen med Lila og all den skryten hun får gjør at mammahjertet ønsker å eksplodere i stolthet. 

Vel, Lila har begynt med mye nytt nå, men det søteste av alt er at hun sier "se" når hun ser noe og vinker hei. Idag var alt bare "se, se, se" i alle rom og hun sier det så klart at jeg nesten ønsker gråte når jeg hører den søte stemmen hennes presse frem det søte lille ordet. Tenk hvor mye nytt hun skal igjennom fremover, utviklingen går i rekordfart. Jeg føler jo hun nettopp ble født. 

Hvor har denne lille babisen blitt av? Vokser gjør hun og godt er det.. Hun har en sterk personlighet , er strålende fornøyd hele tiden ( bankibodet) og tror hun snart er konfirmant. Hun er aktiv og elsker å få med seg absolutt alt. Lille mammhjertet, hvor blir babytiden av?  

 

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits