Blått er alltid flott.

God torsdag! Ja, her er det lite som minner om vår utenfor dørene akkurat nå, det er grått, slafsete med snø og det er surt. Hvor ble solen av? 

Jeg er mer enn ord kan beskrive klar for vår, hvor mange ganger har jeg ikke sagt det nå? Jeg har lært at hvis man ønkser noe sterkt nok blir det gjerne slik også., så derfor ønsker jeg meg sol, sommer, blomster og bier. 

Her hjemme har jeg begynt å få følelsen av en deilig varm vår og ventende sommer. Blått er jo fargen jeg aldri klarer å gå bort fra, den kommer tilbake år etter år, gang-på-gang.  Nå som sommeren nærmer seg får jeg ALLTID veldig lyst på fargen lyseblå, duse pastell farger rett og slett. Om vinteren blir lyseblått alltid feil for meg, men når vår og sommer står for tur er det som fagen får en annen farge. 

Grunnbasen min her hjemme er beige og blått,med litt tilskudd av grått. Ulike beigetoner,gråtoner og blåtoner blandet sammen er aldri feil og for meg skaper det en rolig blanding og fargene gir hverandre liv og spill. 

For meg er det viktig at interiøret og fargepaletten i hjemmet skaper harmoni, lunhet og ro. Blir det for mye blandet sammen kan det fort bli veldig rotete her hjemme og jeg får ikke fargene til å komme ordentlig frem.  
Planen er å få inn enda mer lyseblått og grønne avskårede blomster.. Alt for å få inn våren og sommeren. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits