Litt om meg...

God kveld i stuen alle sammen. 

Så var det tid for å svare på noen flere spørsmål, jeg tar de litt i rykk og napp og håper det er greit. (?) 

Ikveld tenkte jeg å svare på spørsmålene som var stilt om meg, jeg satt de siste kommentarene til mailboksen min fordi det kom så mye rart, men jeg skal prøve å svare godt nok på det som er verdt svare på. 

Hvo høy er du ? 

Hvor høy tror dere at jeg er ? Klarer man å tippe noe slik via bilder egentlig?  Ikke vet jeg, for jeg har tatt veldig feil mange ganger selv. Jeg er 167cm lang, vekten min er nå på 57 kg, og mitt mål er 55 kg for at jeg skal føle meg "vel" med min vekt. 

Hvordan så du ut for ca 10 år siden og nå? 

Haha.. Ja, si det. ? Jeg så vel ikke ut. Forskjellen er slik( det siste bildet er tatt med mobil) : 

Dette bildet er ca 9 år siden.  Negelen mine er vel det jeg får mest frysninger av.. haha.. 

9 år senere - enda to barn rikere... Da og nå? Vel nå har jeg både fylt opp leppen og "hevet" øynene mine... Det er ingen hemmlighet at jeg har slitt med tunge øyelokk og idag er det ikke lenger et problem. Det jeg har til felles med meg selv da og nå er mørkt hår... Det har jeg alltid falt tilbake på. 


Hva elsker du å gjøre i helgene ? 

Åh, det er enkelt - kos og ro! Jeg elsker late helger hvor jeg ligger rett ut, har alle barna hjemme. Når vi sitter rundt bordet å spiser middag sammen, ser på Norske talenter og koser oss. Helger hvor ingenting MÅ gjøres eller SKAL gjøres, bare kos med familien. 

Hvorfor startet du og blogge? 

Jeg startet å blogge fordi jeg var med i serien Unge mødre. Jeg følte jeg ikke fikk bevist hvem jeg var og ble fremstilt feil. Det var så mye mer jeg ville vise, ta folk med på og silk startet min bloggreise. Rett og slett takket være unge mødre.... 

Hva er du redd for? 

Usj.. Slanger og edderkopper.... Da svimer jeg av, ekleste jeg vet om.

Favorittreisemål? 

Hmmm.. Det må være  Bahamas -Atlantis eller hva det heter? Det må være ett av mine største ønsker av reisemål.  

Hvordan jeg bevarer et forhold? 

Haha... Her føler jeg feil person har blitt spurt.. Jeg har jo klart å være i to som ikke ha fungert. Forskjellen nå og da? Hmmmm... Jeg er nok MYE mer avslappet, mindre kontrollerende, roligere og VOKSEN.Jeg har lært hvordan kjæreste jeg ikke vil ha og ikke vil være. Beste oppskriften må vel være å gi og ta, smile og være glad. 


Vi skrive mer imorgen, nyt kvelden og nattetimene <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits