Alene mamma igjen.God søndags morgen... 

Her har jeg begynt å ordne system (igjen), ALT har bare vært et evig kaos her og noe mer kjedelig vet jeg faktsk ikke om. Igår hadde jeg besøk av et par venninner, Camilla på dagen og Sabrina på kvelden. Åh, det er nesten rart, men å være litt alene denne helgen har vært nødvendig. !. Jeg ble nok nesten litt for godt vant med å være alene før jeg traff Kim. Alt jeg hadde ordnet var jo ordnet av meg selv også... Vel, mannen er på "haraball" tur til Tallin og koser seg, en "skummel" by å sende mannfolka til... haha.... Vel, man får bare gi de åpent pass, så slipper man å bli den "suremegga" i huset, damer har vel litt lett for å bli det hvis de blander seg for mye.? Før fryktet jeg å være alene, nå gjør jeg ikke lenger det og det er vel en positiv vending her i livet. En helg som alenemamma igjen har gått strålende.

Idag kommer det enda litt mer besøk *wiiiii*og ikveld skal jeg på Pomp delux party. Gjett om det skal bli stas, Pomp delux har virkelig mye fint til barn, jeg må styre meg fra å gå bananas. 

Ellers har jeg nettopp fått Lila til å sove, så nå starter jeg på gjøremålene her i huset. Søndag og snart ny uke allerede..Vi sees etterpå, jeg har gjort om her i huset , og det skal bli moro å vise dere! 

Tuddeluh! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits