Spørsmål og svar.

Hei og god fredag og god helg! Jeg har nå snudd om på alt i hele huset. Kim er på guttetur med en kompis,og jeg skal ha venninne helg og bare slappe helt av. Camillatid rett og slett. 

Igår åpnet jeg kommentarfeltet her på bloggen, og takk og lov for at jeg til vanlig velger å holde det lukket og stengt. Jeg føler bloggen mye hyggligere nå jeg selv kan velge å sperre de som alltid skal legge igjen ufine spor ute.. Hva som da blir skrevet på andre plasser er ikke like ille, det ser jeg ikke og da sliper jeg å lese igjennom mye ussakelig og det er faktisk KJEMPE DEILIG. 

Spørsmålene har tikket inn og det er spesielt 4/5 spørsmål som går igjen, gang-på-gang.  Barnefar, media, nytt barn,nytt forhold og adopsjon. 

 

Er det et rett valg å dele barna sine på nett? Vil jeg angre det? 

Nå har jeg blogget siden barna var bittesmå og de har ikke hatt noe problemer med dette sålangt. Jeg har valgt å dele mye og jeg har valgt å dele mindre, opp og nedturer. Det som deles på bloggen er ikke noe vi ikke vet om så vi skjemmes ikke for det. Det som har skjedd har skjedd, og jeg har valgt å dele. 

Sosiale medier har jeg ikke noe problemer med, og legger ut det jeg selv føler er rett. Liker ikke folk sosiale medier, og at bilder av barn deles må de selv velge å ikke publisere og holde seg vekk. Jeg respekterer at folk har ulike meninger rundt dette. Jeg tror nettet vil bli større generelt og har ingen tanker om at mine barn skal føle det å ha blitt delt på min blogg urett når de blir eldre. De som mener det jeg deler er feil får velge å gjøre det, utover det vil jeg fortsette å dele det jeg og mine synes er greit. Felles barn ?

Kim og jeg har ofte pratet om dette med "felles" barn, om det er noe vi ønsker(?). Vi har slik vi ser det et barn sammen allerede, Lila er vår lille kjærlighet som vi begge forguder og nesten slåss om. Hun har ført oss nærme og vi ha en så intens kjærlighet til henne at det nesten kan virke litt voldsomt. Når det er sagt, ønsker Kim og jeg gjerne å gi Lila en lillebror eller lillesøster iløpet av et par/tre år om det skulle være mulig. Først vil vi se Lila vokser opp, kose oss med henne og være til stede for alle de vakre barna våre når vi har dem. Olíver og Mathilde begynner jo å bli store, så de er jo som barn flest i den alderen. Det og susse, klemme og dulle på de synes ikke de er like "kult" lenger . (selv om jeg prøver meg hele tiden, hihi) Ellers har jo Kim ei jente fra et tidligere forhold, og henne har han en langhelg annenhver uke. Vi har faktisk 4 barn til sammen annenhver uke og slik det er nå synes vi det holder. Det er veldig greit å ha litt "fri" den uken de er hos sin andre halvdel også. 

Spørsmålet om Lilas dna? 

Jeg regnet med at spørsmålene på dette kom til å tikke inn når jeg åpnet kommentarfeltet. Hvor skal jeg begynne og hva vil jeg svare? 

Slik jeg ser det og situasjonen har blitt har Lila en far, eller pappa og det er Kim. Mer vil jeg ikke si om denne situasjonen, da vedkommene m/ familie aldri  har vært inkludet av eget ønske i hennes liv. 

Skal Kim adoptere Lila? 

For Lila sin del og Kim sin del ønsker jeg at det kan skje av hele mitt hjerte. De to har et så spesielt bånd og Kim sier selv at forholdet mellom dem ikke ville vært noe annerledes om hun hadde hatt han sitt dna. Hun er jenta hans og hun elsker han, og han elsker henne, det er det viktigste når alt kommer til alt. 

Ny bolig? 

Ja, det var det da... Vi er på jakt, titter og planlegger. Vi skal når tiden er rett kjøpe oss et hus sammen, men enn så lenge bor vi og skal vi bo her. Vi stortrives og elsker naboer og huset. Nå har vi bodd sammen i over 5 mndér og stortrives mer og mer sammen i alt fra hverdag til helg. Vi har sett på tomt, men vi har som skrevet -SETT og ikke kjøpt. Nå har vi felles planer for dette hjemmet i første omgang, så vi tenkte å kose oss med det først. 

I skrivende stund skal vi gjøre ferdig trappen og garderobesystemet før lister og tak skal bli ferdig sparklet og malt. *smiler* Oliver, Mathilde og Kim sin datter? 

Alle barna stortrives sammen og er flinke og snille med hverandre. Jeg ser ingen grunn til å ikke engasjere meg i Kim sin datter når hun er her. Jeg elsker Kim og har valgt å ta pakken hans slik han valgte min. Vi vil bare at barna skal ha det trygt og godt, samt være lykklige med oss. Det viktigste er at alle har det bra. 
Bryllup og Bryllups planer. 

Vi skal såklart dele denne reisen og prosessen med dere, men jeg vil først få ting på stell og avgjort før jeg velger å gå ut med dette. Jeg skal SÅKLART ta dere med på reisen til vårt drømmebryllup, men først har jeg en del ting jeg og min beste venninne skal ha i boks før den tid også. Jeg har fått frie tøyler av Kim og det liker jeg godt! 

 

Jeg svarer på en runde til imorgen, nyt fredagskvelden! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits