Nude of Scandinavia.

Reklame. 

Lille vinkel sko! 

God onsdag godt folk! 

Som overskiften sier-NUDE. Jeg har de siste to ukene fått mange spørmål på hvor skoene mine er ifra og om jeg er fornøyd md denne modellen og merket(?). Skoene er fra Nude of Scandinavia. Et svensk ektepar med lang fartstid i skobransjen startet merket i 2010 og kombinerer skandinavisk design med italiensk kvalitet. Når et ektepar står for et jobb-eventyr sammen synes jeg automatisk det er litt ekstra stas, jeg vet jo hvor hardt Kim og jeg jobber sammen mot vår drøm..Lille vinkel sko har kjent og arbeidet sammen med NUDE of Scandinavia i åresvis,og har for øyeblikket nordens største utvalg av dette merket. 

For å se alle fargene skoene kommer i trykker du bare på bildet under
Skoene er av meget god kvalitet:
De har to lag med utrolig flott og mykt skinn garvet og produsert i Italia. Innersålen er ergonomisk oppbygget og også trukket i skinn, og gir derfor god og stabil støtte til foten.
Sålen er sydd fast til overlæret og er laget av ekte gummi. Den er fleksibel og har dempende luftlommer, og er derfor utrolig god å gå med!

Jeg sverger mer og mer til lave sko, spesielt etter at jeg fikk Lila, og må komme meg fort rundt. Det å løfte rundt på henne, stellevesker og vogn er ikke like praktisk i høye heler. Nude har sko jeg føler kan kombineres til absolutt alt, de er tøffe til skjørt, jeans og joggedress.Modellen finnes også i høy veriant,men pga det nå er vår har jeg gått for den lave.For meg er sko det viktigst, har jeg skikkelige sko kan jeg nesten gå med hva som helst.  Eller hva? 

NUDE of Scandinavia er sko jeg har forelsket meg helt i. 

Her ser dere noen andre farger også, kule ikke sant? De hvite skal jeg ha nå som sommeren kommer.. Tenk dere disse til brune legger da, kan jo ikke bli annet enn perfekt. 

Link inn til skoen jeg har får du ved å trykke på bildet. Jeg anbefaler alle å titte innom Lillevinkel sko for å se alt de har å tilby av ulike merker og varinter.  

Følg lille vinkel sko på facebook HER. 

Ha en deilig dag videre alle sammen! Her skal tiåringen vår feires.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits