Husmor babe- thats me!

Plutselig kveld igjen, og for en dag... Jeg er helt pumpet, jeg er helt slått ut og jeg føler meg helt banket opp på innsiden. Det er som kroppen min er 70 år pluss, for jeg er helt stiv i alle muskler og ledd. 
Vel, sånn går det når man har barn og ett av de har blitt syke! Lila har blitt skikkelig syk, hun blir jo smittet av de andre barna stakkars- alt hun tar i går jo i munn. 

Amming....- Idag skulle jeg ønske at jeg IKKE ammet.. Jeg vet ikke om noe vondere enn når Lila skal bite og klore i puppen, rett og slett helt forferdelig.. Idag har hun vært litt sånn at hun har vridd seg bort, så vært sur for og ikke få, deretter spist et par minutter og vridd seg bort igjen... Ammetilværelsen er virkelig vakker og babymamma er så glamorøst! Altså....NEI. Missforstå meg rett, jeg elsker barna mine mer enn alt, men jeg er faktisk kry når jeg rekker å sminke meg eller stå i dusjen i mer enn 2 minutter... Jeg pleier å tulle mye med Kim når det kommer til nettopp det. Jeg pleier å spy ut av med med sånne " høypåmegselv" kommentarer, men sånn får det bare være... Kan man ikke være L.A fresh 24/7 så må man fortelle sin partner in crime at man kan hvis man vil... Jeg sverger til joggebukser og store t-shorter og dotten på toppen av hodet! Et vakkert syn for min kjære hver enste dag, han har virkelig skutt gullfugelen altså. Jeg smiler mye ihvertfall! Og mamma lærte meg en ting og det var at smilet er det fineste man kan bære... Jeg liker å påminne meg selv det hver eneste dag. Ingen ting får meg til å le mer enn ungene ihvertfall. 

Slik som hun her. I min kjente stil- joggebukse og slitt genser. 

Tidligere idag fikk jeg heldigvis ordnet neglene mine og herreminhatt hvor deilig det var! Endelig er neglene slik de burde være. Dollymolly vender vel snart tilbake, i hope! . haha... Husmor babe, thats me.. Neida, men jeg liker å late som for å holde tett på alle de freshe mødrene der ute. 


Ellers har dagen vært tipp-topp, hvis jeg trekker bort de blå posene under øynene mine. Når Lila er en apekatt slik som natt til idag og idag henger jeg såvidt sammen når det først blir rolig for kvelden. Imorgen skal jeg dekke lang bord her, gleder meg til å blogge litt om det! 

Nyt kvelden og nattens timer- vi sees! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits