En spesiell uke!

Hei, deilige mandag! 


God morgen og god mandag!  Idag er en fin dag for idag har pappaen min bursdag! Tror han blir 50 år eller noe... Haha. Neida, det er nok et tiår siden, men hipp hurra for dine 60 år + et par til.. 

Jeg skal snart ta med meg lillesnupp til verdens flinkeste Linn og ordne neglene min, nå er de ALT for lange, de vokser jo SÅ fort!  Jeg sitte her å nyter morgenkaffen, mens jeg legger opp ukens gjøremål. Denne uken er en stor uke for meg, for til onsdagen er det 10 år siden jeg ble mamma for første gang. Tenk at lille Olíver fyller 10 år, plutselig er han ikke så liten lenger, han er faktisk den største av barna her i huset. 

Vi skal ha familie selskapet hjemme på onsdag og jeg MÅ jo gjøre litt ekstra stas på den fantastiske gutten vår. 10 år er jo et rundt tall og det skal feires med god mat og MASSE kaker! 
Langbordet skal dekkes og jeg tenkte å dele dette med dere. 10 år skal gjøres STOR stas på!! 

Jeg får fortsette å nyte kaffekoppen her jeg sitter...Har dere noen gode dekrasjonstips ?Send meg gjerne noen linker på dette i kommentarfeltet på facebook siden min.  Jeg håper dere alle har en fantastisk dag - vi sees! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits