Varemagasinet Hovs, en fantastisk perle i Revetal.

Reklame. 

God søndagskveld.  Har dere hatt en fin søndag idag?  Vel, jeg har som dere vet malt litt og i tillegg satt sammen masse fine bilder fra den flotte butikken jeg besøkte på fredag, nærmere bestemt Varemagasinet Hovs. 

Varemagasinet Hovs er opptatt av å tilby kunden et bredt sortiment av ulike varekategorier. Hos dem finner dere alt fra leker, barneutstyr, kjøkkenartikler, interiør, foto og annet. 

Varemagasinet Hovs fører merker som:

Le creuset,

kitchen aid,

George Jensen,

Alessis,

eva solo,

Hardangerbestikket

Samt en rekke andre merkevarer.


Traktøren Kjøkken er et av Varemagasinet Hovs sitt nye tilskudd og er et av de fire ulike avdelingene butikken er delt inn i. 

De ulike avdelingene butikken er delt inn i er følgende: 

Siden butikken er delt inn i ulike avdelinger er det både enkelt og lettvindt å finne frem til de ulike varelinjene Varemagasint Hovs har å tilby. 

Butikken strekker seg over hele 1000 kvm og har over 10.000 ulike varelinjer.  


Varemagasinet Hovs er en fresh og spennende butikk med som nevnt mange ulike varegrupper: Gaver, Interiør, Kjøkken, Glass, Leker, Fotofremkalling/utstyr - samt sesongvarer som hagemøbler, fritidsutstyr, og fyrverkeri (romjulen). De representerer også leketøyskjeden Yes! -Vi leker
Siden 1988 har det vært gavebutikk i underetagen på Revetal-senteret. I 1995 overtok Varemagasinet Hovs butikken, og den har i årene siden den gang økt gradvis i areal og varespekter. Nåværende eier overtok butikkdriften i 2002. Butikken fremstår i dag som et moderne varemagasin for hele familien og skiftet nylig navn fra Hovs Marked til Varemagasinet Hovs. .  
Tassen serviset er et av mine favoritter! Som jeg sa til Kim - den sure tassen hadde kledd han sin morgen kaffe... Det er nemlig INGEN hemmlighet at Kim kan være en smule morgengretten...Haha..Den koppen hadde passet han perfekt og jeg tror jeg allerede vet hva han skal få i gave når han fyller år i september... Den som venter på noe godt..-Nemlig verdens fineste kaffekopp... haha 

Georg Jensen Jeg synes virkelig butikken er verdt et besøk og fant selv noen skatter jeg ikke klarte å motstå. 

Ser du noe du liker?  En god nyhet er at Varemagasinet Hovs gjerne tar imot en bestilling på mail om du ser noe du vil ha. Du kan også sende meg en mail på booking@villapaprika-blogg.no om du trenger min hjelp til shoppingen hos Varemagasinet Hovs.  Jeg kan hjelpe deg å sette sammen de fineste gaver og små forandringer til hjemmet. 

Barneprodukter som Bla-fre og Sebra er et par av MANGE varemerker jeg er kjempe svak for, og her hadde Varemagasinet Hovs et bredt utvalg små gutter og jenter eller mødrer som meg... 

Her setter vi sammen en helt nydelig lekematte fra Sebra til små jenter. Denne finnes også i fargen blå og grå, og koster 599- 
Denne lekebilen står på ønskelisten min til Lila, sett noe så søtt ? Ble helt forelsket jeg. Denne sekken har jeg selv sikret meg til Lila, for hvor søtt er det ikke når hun kommer gående med denne første dag i barnehagen. 

Jeg hadde et fantastisk besøk og takker Varemagasinet Hovs for at de valgte å vise og dele deres butikkhistorie med meg og mine lesere på Villapaprika. 

Tusen hjertelig takk for besøket for denne gang. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits