Et halvt år med Lila Victoria

Sjekk denne lille frøkna da, hun er rett og slett til å spise opp.... 

Hun krabber

Hun ler

Hun klatrer 

Hun kysser

Hun gir klemmer

Hun holder flasken 

Hun sitter på rumpa 

Hun sover HELE natta 

Hun elsker mat 

og hun smiler hele tiden. 

Ja, for nøyaktig et halvt år siden på disse tider satt jeg og beundret mitt lille mesterverk som bare var halvannen time gammel. Idag våknet jeg til ei som pratet med seg selv i sengen sin, tenk et halvt å gammel allerede. 

Lila har briget med seg så mye latter, glede og stolthet. Hun er den fineste lille Lila´en i verden. Jeg er helt hodestups forelsket i den lille skatten min. Når jeg fikk Lila var jeg livredd hun skulle savne den biten som ikke var der, idag er jeg stolt av hva jeg har klart å skape med og for henne uten. Lila legger igjen en del av seg selv hos alle hun møter og er en egen liten person. Hun er bestemt, hun er sprudlende og hun her hjertelig! Lila har en latter som smitter en hver og et smil man ikke klarer å fjerne blikket fra. 

Nå strekker hun armer og har i tillegg blitt VELDIG skeptisk til menn. Hun kjenner igjen ansikter,stemmer og reaksjonen hennes når hun ser Olíver og Mathilde når de kommer hjem etter noen dager hos pappaen sin er helt ubeskrivelig. Hun blir helt GAL, spreller med armer og bein, trekker ut tungen og lager alle mulig grimaser. 

Hun forstår allerede så mye, det har skjedd så mye på så kort tid. 

Hun vet hvem mamma er

pappa

storebror

storesøster 

Mommo

Beffe 

onkel &tante 

"Mamma" Malin 

og en rekke andre.  


Hun drar i buksebeinet mitt når hun vil opp fra gulvet, hun har begynt å gi klemmer og når hun skal susse deg strekker hun seg mot deg med begge armene og åpner munnen. Tenk at jeg har fått oppleve et helt halvt år med Lila mi, den lille røverjenta jeg har blitt helt bortevekk i. 

Med sine 7,5 kg og 65 cm er hun helt perfekt! 

Gratulerer med et helt halvt år Lila Victoria ! Vi elsker deg! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits