Et halvt år..

Tenk dere det, et halvt år har snart passert. For 6.måneder siden på disse tider husker jeg hvordan jeg gikk og ventet. Ventet på datoen jeg hadde fått tidligere for igangsetting. Alt var så nærme, men også så fjernt. Jeg hadde et svangerskap som overhode ikke var godt, smerten var ustoppelig og jeg var dødsredd hele tiden. Det som er rart å tenke på er at vi hadde gjort det om-og-om igjen for de små. 

Lila har bringt med seg utrolig mye fint og nå har hun gått fra liten - til "stor" så utrolig fort... 

Jeg kan nesten ikke tro det, mnd´ene har gått SÅ fort!  Lila er ei blid frøken og jeg tror jeg tør påstå å si at hun sjarmerer ALLE hun møter. Hun er en stor jente i ei lita kropp. Hun smiler dagen lang, har en latter jeg ikke kan forklare og et blikk som er kjempe intenst. 

Et halvt år, tenk det.  Lillemor er et halvt år 25.februar.   


Hun elsker lyden av sin egen stemme, og hun tror nok hun er ungdom neste uke. Jeg tror hun vil bli en skikkelig galing, for hun har liksom en "luring" i seg. Utspekulert mener jeg hun ha blitt allerede. 

Hun har rar som hun er funnet seg en spesiell plass midt på teppe i stuen, der skal hun ligge HELE tiden. Jeg lyver IKKE når jeg sier at det har begynt å bli slitt. Hun SKAL bare ligge der hver eneste dag og gjerne med tvén på, da ligger hun å titter rundt seg og slapper av.. Løfter jeg henne bort, drar hun seg tilbake til akkurat den plass... Jeg tror hun føler hun får med seg alt fra den plassen, for hun vet akkurat hvor hun vil ligge når vi setter henne fra oss. Hun har begynt å pille på småting, igår lå hun å pillet på en mikroskopisk lodott på teppe i 15.minutter, samme lille lodott ..... Og aktiv som hun er rundt på gulvet er det livsfarlig å miste noe smått, da går det i munn. Sutten tar hun helst ikke, hun leker gjerne med den for den er morsom. Det hu liker bes er å sutte på fingrene i munn og tutter på tommelen hele tiden... Dunet har begynt å falle av og nytt lyst hår har begynt å komme.Og gjett hva- TO av MANGE tannebisser har også begynt å titte så smått frem, så om ikke lenge sier det nok popp,så er de ute.  

Lille hjerteknuseren og kjæligheten min. 


Babytiden er morsom altså, men tiden fra nå er enda mer morsom! Nå forstår hun så mye mer, har fått personlighet og du ser at hun følger med og er nysgjerrig! Tenk at hun om 6.måneder skal begynne i barnehage allerede - wow sier jeg altså.. 

Nyt lørdagskvelden, det gjør vi! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits