Klart for å fornye!

Reklame lenker 

God ettermiddag alle sammen, hatt en god dag? Her har dagen gått bort i jobb og det med lille Lilus på slep. Hun begynner å bli den flinkeste jobb-baby, hun er rett og slett SUPER fornøyd hver gang. Som baby trekker man jo til seg oppmerksomhet og det tror jeg hun har forstått. hihi... 

Jeg elsker som de aller fleste av dere vet Millemoi og idag var jeg oppom og hamstret med med litt nytt, vårnyhetene kan absolutt ikke komme fort nok. Jeg har planer med å slå til med nytt servise, det fine fiskeserviset fra Millemoi, men jeg har bare ikke klart å bestemme meg for farge ennå, creme eller lyseblått? Hmmm * tenketenke* 

Se så lekkert da,dere.. Tenk å dekke på med skaldyr eller fiskesuppe oppi den tøffe fiskekålen da?  Eller sashimi.. Perfekt uansett! 

Appropo interiør, på fredag 24/2  skal jeg på besøk til  hovs marked , og der håper jeg noen av dere ønsker å møte meg ? Her kan jeg hjelpe dere å sette sammen pakker på interiør og fargevalg for dere. Håper å se dere der! 


Her skal jeg ordne litt, jeg har nemlig prosjekt -kontor forran meg her hjemme idag. Vi sees senere, kanskje med bilder av resultatet ? 

Vi sees! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits