For en maskin!

Reklame 

Splitter ny symaskin! 

Husker dere jeg skrev at jeg hadde fått meg noe nytt her om dagen? 

Dere ser rett, jeg har nemlig fått meg ny symaskin. For 8 år siden jobbet jeg med søm, og ønsket mitt om og kunne sy egne spisebrikker og putetrekk har den siste tiden blitt større og større. Jeg har vært flink med dette lenge, og siden min mor elsker å strikke å sy drypper dette mer og mer over på meg også. De siste månedene har jeg sydd og ordnet når jeg har vært på besøk hos dem, men det sier seg selv at det er enda mer stas å ha sin egen symaskin hjemme. Jeg har sagt det lenge til Kim at drømmen hadde vært å hatt en symaskin selv og dette norterte han også. 

Siden jeg fyller år den 20.februar var ønsket om en symaskin STORT! Og tidligere denne uka overrasket Kim meg med at denne herligheten av en symaskin skulle være fra han. Jeg har ALT jeg trenger, men en symaskin har jeg ikke tatt meg råd til, selv om det er helt idiotisk for her er det kun snakk om prioriteringer. Jeg har fått en enkel maskin, denne er enkel for "nybegynnere" som meg, men som likevel ønsker litt flere alternativer. Singer er en symaksin med flere ti-talls søm muligheter, den spoler enkelt og er lett og tre. Maskinen er kjempe god å bruke og den er stillegående, men som med alt annet må jeg gjøre meg kjent med den og alle mulighetene den har. 

Maskinen er ikke av den dyreste, men jeg anbefaler de som ønsker en god symaskin og legge litt mer enn 1500 kroner i en ny symaskin. Singer tilbyr symaskiner i alle prisklasser og størrelser, men jeg ville personlig valgt den modellen jeg har fått.  

Maksinen finner dere HER og alt som er å vite om symaskinen leser dere lett og detaljert i teksten under bildet.
Mamma har idag vært å hjulpet meg med maskinen, det er MYE å sette seg inn i,og siden mamma er god på slik passet det perfekt at hun valgte å tilbringe litt tid med meg idag. Dette er altså SÅ moro!  Jeg skal prøve meg på litt mer "krevende" prosjekter senere, men enn så lenge er spisebrikker og putetrekk det jeg konsentrerer meg om.  -En ting av gangen. 

Noen av søm alternativene på maskinen.  

Symaskiner.no tilbyr noe for ALLE, de som er nybegynnere og de som er godt drevet. Jeg har selv bare sydd på Janome maskinen til mamma tidligere, men å kjøpe en symaksin til 30.tusen ved et hobbybruk slik som meg er ikke nødvending. 

Jeg har satt sammen en collage på maskiner jeg ble anbefalt før jeg fikk symaksinen min. symaskiner.no kan du trygt og enkelt kjøpe deg en god symaskin, da de er størst på dette i landet og servicen er upåklagelig. Vi bestilte sist uke, og allerede 2 dager senere var maksinen på mitt postkontor.  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits