7 rette i lotto 5 måneder på rad.

14.02.2017 - 19:46 Ingen kommentarer

Happy Valentine! 


 

Har dere fått roser idag? Eller kanskje søt sjokolade.? Jeg fikk begge deler, for min kjære overrasket med både roser og sjokolade! Og jeg som har lagt om kostholdet og kuttet ut søtsaker midt i uka? Idag får jeg vel si jeg er unnskyldt, eller hva? Idag har jeg kun smilt, altså smilt fra morgen til kveld!  Tenk at jeg fant den knakenes gode fyren av en mann som jeg har gjort! Han imponerer meg hver eneste dag, jeg er rett og slett mer forelsket nå enn før- går det ann å være så "klissete" da?  haha.... Jeg fatter ikke hvordan jeg klart å leve uten han, for tanken på en vending i livet som ikke hadde ført oss sammen skremmer livet av meg. Jeg føler jeg har vunnet syv rette i lotto 5 mndér på rad. haha... 

Vel, ellers feiret vi dagen med lunsj på Egon og en deilig Cava ligger i kjøleren å venter på at vi skal ta et glass etterpå når småtrolla er i seng. 

Idag kom de to eldste småtrolla hjem igjen også, åh - herremin så deilig det er!  Det er helt forferdelig å savne de så mye som jeg gjør når de er borte, enda godt jeg ser dem hver uke uansett hvem de er hos. Jeg er rett og slett avhengig av barna mine. Olíver og Mathilde var i hundre over å se Lila, og når jeg så hennes glede tilbake smeltet hjertet mitt totalt. Er ikke det kjærlighet vet ikke jeg!? #Søskenkjærlighet

 

Ellers har jeg fått opp drømmen av en symaskin idag, for jeg har nemlig fått meg splitter ny symaskin! Helt rått og ENDELIG kunne lage egne ting, og det å sy er utrolig moro! 
Vipps sa det så var denne dagen over også! Jeg skal vise dere mesterverket mitt av en symaskin i morgen- stolt er bare fornavnet! 

Nyt kvelden, vi sees alle vakre! 
Happy Valentines day..- Night! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits