Alt er ikke på stell...

Det er en ting jeg IKKE liker med dette huset og det er mangelen på skap plass og boder. Jeg vet det vil komme på plass, så muligheten for å få det slik vi ønsker er ikke langt unna eller "umulig" , men akkurat nå er det slik det er - null av alt! Jeg har vært kreativ og mellomløsninger er gjort, men jeg merker tålmodigheten min på å få det på plass er på vei ut døra. I mars skal trappen tettes og det blir bod under, da skal vi få den ferdig, og garderobeskap skal komme på plass om ikke lang tid. Vi må ha plassbygde skap og det er ikke bare å kjøpe på skeidar, da de som skulle på plass aldri kom. 

Hvem hadde trodd at jeg skulle klare med meg TO kurvrekker, vel det hadde ihvertfall IKKE jeg. Jeg kan bare si at alt det pene tøyet i boden gleder jeg meg enormt til å få i hyller, det er et MAS å ha tøy fordelt på flere steder. Noen som kjenner seg igjen kanskje? 

Utover å rydde som jeg føler jeg gjør hver dag, fikk jeg tøyet på plass. Vi kommer i mål, ting tar bare litt... 

Nå står det sashimi på menyen og Øya på tv... Endelig kveld. 

Lila har slitt oss helt ut idag, hun har rett og slett vært helt umulig. Tenner er på vei ut, hun er snørrete, hun vil opp og hun vil frem. Hun er ikke fornøyd med å ål-krabbe lenger, nå vil hun videre og tålmodigheten hennes er ikke på hennes side. Ei skikkelig masebaby har hun vært idag, selv om hun selvfølgelig er verdens godeste lille snuppe. 

Som dere ser er far helt utslitt og ligger plantet i sofa´n, lillemor ligger å slapper av i et halvt minutt og jeg skal prøve å lade opp til å få frøken sjef i seng... 


En typisk hverdag, men jeg skal IKKE klage for dette er en del av pakka som kommer med babytiden og sålangt "bankibordet" har Lila vært en rolig baby, om hun har dager med utbrudd slik som idag skal jeg overleve det, men blir dette permanent kommer jeg til å sove hver kveld før klokken er 20... haha. 

Vi sees alle vakre, imorgen skal jeg vise dere mitt siste kjøp- fy filleren så stolt jeg er! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits