En spesiell dag.


Med stålende sol inn på rommet våknet vi til ei jente som lå å pratet med seg selv. Ei solståle herifra til andre siden av kloden, for makan til blidfis skal man lete etter. Søndager er og forblir den beste dagen i uken, hadde alle dager vært sånn hadde jeg aldri klaget, dagen eier sin egen ro.  Idag er det jo ikke hvilken som helst dag heller, det er nemlig morsdag og det er en dag jeg synes er like fin hvert år. Beste gaven er jo barna våre og tenk å få den gleden av å beriket livet vårt med noe så verdifult, vel det ubeskrivelig stort synes jeg. Gammeldags som jeg er setter jeg alltid pris på denne dagen <3 

Her har himmlen vært helt blå, solen har skint og følelsen av vår begynner sakte, men sikkert og komme. Vi satt Lila i vognen og gikk en lang og god tur, dagdrømte og pratet om alt det fine vi skal kose oss med i tiden fremover. 


Lille Lila Victoria , sjekk det smilet hennes. 

Kosetur i finværet. 
 


Jeg ønsker alle mammaer gratulerer SÅ mye med morsdagen og jeg håper dere har blitt gjort litt ekstra stas på idag! Kanskje med frokost på sengen? Hjemmelaget kort? En ekstra time i sengen og masse kos og litt oppvartning <3  Jeg har sett masse søtt på facebook og instagram idag, og håper dere fortsetter å kose dere. 

Nyt dagen alle sammen, jeg skal nå få unna litt husarbeid og deretter starte på middagen ( hmmm, her må jeg tenke ut noe,hihi) . Vi sees ! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits