Nye lykter.

Reklame Millemoi God torsdag alle sammen! 

Vips er det snart helg igjen og jeg er ikke halveis i "to do" bunken min, det ser virkelig ut til å bli en LANG dag idag og imorgen.  Jeg tror det er et sterkt bevis på at jeg nå er tilbake igjen etter svangerskapstiden og babytiden. Moro er det for jeg har så mange spennende oppdrag jeg jobber med nå, jeg gleder meg så utrolig mye til hver eneste dag, det er altså SÅ moro! 


Vel, over til overskriften, stuen har blitt lykte fin. Igår kom de nye lyktene til Millemoi inn dørene og gjett om det var STOR jubel i heimen fra hu mor. Millemoi er og forblir min favoritt på tekstiler og på interiør generelt. Herreminhatt så mye lekkert som frister hos dem, vakre ting gjør meg glad- rett og slett. 

Lyktene kommer ikke i nettbutikken før imorgen så dere MÅ smøre dere med tålmodighet frem til det, men når de ligger ute er det også første mann til mølla. 

Spisebrikker og brett ligge ute i nettbutikken og finnes HER og HER. Jeg tenkte å sette sammen en shopping liste til dere en dag nå, et på budsjett og et ikke på budsjett. Har dere noen store ønsker må dere fortelle meg om det så kan jeg ta hensyn til det når jeg setter de sammen.  


Nyt dagen og kvelden alle sammen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits