På overnatting hos mor og far.

Er det en ting vi elsker er det å være sammen med familien og idag pakket vi spontant bagen og dro avsted til mamma og pappa. Her har vi eget rom så jeg liker å komme å gå som jeg vil.  Lila har fått opp verdens kuleste reiseseng også, så det blir spennende å se om hun sover slik hun pleier inatt. Idag har vi hatt date dag, helt utrolig deilig! Vi dro på Peppes og satt i 2,5 time, vi snakket om alt og ingenting og det var SÅ koselig. Det er utrolig hvor høyt man verdsetter litt alenetid når man ellers står med huset fult av unger. 

Ei som alltid er med ellers er jo hun her da. Lila er så kosejente og hun har blitt så pappajente at jeg nesten bikker over til missunnelig.Haha. Neida, sånn blir det jo når hun er med oss to til alle døgnes tider -24/7 . Igår dro småtrolla til Håkon og huset ble brått SÅ stille, nesten litt for stille.

Pappa og Lila <3 

-Rart jeg smiler?  Mine to go´inger. 

Idag smilte hun med hele ansiktet når hun våknet mellom Kim og meg og når han reiste seg og gikk ble hun helt hysterisk. Tydelig at hun forstår mer og mer, det er helt sikker. 


Nå skal vi kose oss med litt kvelds, jeg håper dere koser dere og har hatt en tipp-topp dag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits