Kjenner dere igjen hva som er hva?

God kveld alle sammen, nå er vi tilbake fra harry handel.

Forrige uke viste jeg dere en del før- og etter bilder og nå tenkte jeg å vise dere enda noen. Jeg tok veldig mange bilder når jeg overtok huset, og helt ærlig blir jeg aldri lei av å se på dem. Jeg synes forskjellen er så stor og huset så annerledes at bildene er hva som får meg til å tenke på hvor "ille" det faktisk var. Jeg har en stor stolthet over dette huset, det at jeg har vært så heldig å skape det slik som dette er en drøm som har gått i oppfyllelse rett og slett. 

Jeg elsker den bohemske stilen, blandet med det maskuline og romantiske. Når jeg startet med helt blanke ark var det å lande mye lettere for meg. 

Stuen malt jeg først i fargen pastellgrå fra Butinox, men jeg merket fort at jeg KUL var fargen jeg ønsket å male på flere av veggene. Etter å ha tenkt på det noen måneder valgte Kim og jeg å male tv kroken i fargen KUL. Pipa malte jeg i fargen labrador og det samme gjorde jeg med trappen tidlgere i høst. Jeg har ikke angret et sekund og er strålende fornøyd. 

Videre står det å legge duk og male taket samt male de listene som står igjen.  Taket malte jeg syv strøk før vi staret på vegger osv, men pga det er plater ønsker jeg å få det helt. 

Ved overtakelse så huset ut som på bildet under. Stuen var lysegul, furu og med et slitt gulv som ikke satt sammen. Trappen var furu med et limt vegg-til-vegg teppe i hvert trinn. 
 

Idag ser det slik ut: 
Veggen mellom stuen og kjøkkenet valgte jeg å rive. Jeg valgte heller å tette åpningen til kjøkkenet fra gangen slik at jeg fikk plass til en skaprekke på kjøkkenet fra gulv til tak. 

Buen var noe av det første som røk. Den ble rettet og listet inn med det nydelige listtverket jeg har i hele huset. 

Ved overtakelse så plassen hvor spisestuen står slik ut: Hele huset ble så og si riv og kastet , to containere og hundre kjøreturer på øra senere var det tid for å skape drømme hjemmet. 

Min stolthet! 

Her ser dere veggen jeg valgte å tette fra gangen og inn mot kjøkkenet. 
fra denne vinkelen så det slik ut: 


Fra trappen mot kjøkkenet idag. 


Slik var denne vinkelen ved overtakelse. Idag føler jeg det har løftet seg 100 hakk og idag står for en innbydende stil.  

Forandring ikke sant? Vel, jeg elsker hjemmet vårt og kunne ikke vært mer fornøyd. 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits