Hennes første skritt med pappa.

God tirsdag alle sammen, for en deilig solfylt dag vi har vært beriket med idag. Endelig kom solen litt frem igjen, det fikk smilet fram en ekstra gang hos meg ihvertfall. Jeg har fått unna masse jobbmailer og satt sammen et kjempe stort interiør innlegg til dere som kommer litt senere her inne. Først må jeg vise dere noe moro, nemlig en "gående" Lila. 

Gjett hvem som var i hundre idag, joda- det var Lila mor det. Hun har nå begynt å dra seg oppover ting og skal helst ha beina under seg til en hver tid, selv om balansen ikke er helt på plass. Jeg stod å holdt på med klesvasken når en veldig begeistret far ropte på meg i etasjen under. "Hun setter beina forran seg hele tiden nå". Jeg ljuger ikke når jeg skriver at hun skratt lo og lagde alle mulig morsomme lyder der hun stabbet skritt for skritt bortover, mens pappa holdt henne oppe. Alt oppleves for første gang og heldig er vi som får SÅ mange opplevelser sammen. 

Ei veldig stolt lita frøken. Nå strekker hun armer, klemmer de deiligste baby-sikkel-klemmer og hun har så mye personlighet.  Jeg forstår ikke hvordan en så liten baby kan være så kvikk og sterk. 

Har dere sett!

-Se så fornøyd hun her, OSER stolthet herifra til andre siden av kloden. 
Olíver ålet 3.5 mnd , satt på rumpe 4,5 mnd, krabbet når han var 5 mndér, gikk rundt bord 6/ 6,5 mnd. og gikk rundt i eccosko og utedress i en alder av 9 mndér. Jeg tipper hun her er lik, Lila virker nesten hakke mer nysgjerrig på alt. Oliver var første tilfellet helsesøster hadde hatt på så og så mange år når han var baby ,og Lila var det tredje tilfellet helsesøster hadde hatt siden Olíver var liten.. Noe sier meg at jeg får barn som skal oppdage verden og har dårlig tid. hihi... 

Vel, balanse har hun ikke så godt med ennå så vi holder godt og passer på at hun ikke overanstrenger den lille kroppen sin. ( hun dras ikke etter armene og vi holder henne ikke oppe mot hennes vilje om noen skulle spekulere i dette. )  


Nå skal vi ta ukes handelen, vi sees alle vakre! Nyt dagen så lenge! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits